Έτσι θα φύγετε από το ΚΕΝ

Σχέδιο δράσης εκπόνησε και θα εφαρμόσει η τροχαία Πάφου αύριο κατά την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης χιλιάδων πολιτών από το ΚΕΝ Πάφου στην Αναριτα για την ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2014 Β ΕΣΣΟ.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της τροχαίας Πάφου Ζήνωνα Ψαθιτη υπολογίζεται ότι την τελετή στο μεγαλύτερο ΚΕΝ της Ε.Φ. θα παρακολουθήσουν περί τις 7 χιλιάδες πολίτες που θα χρησιμοποιήσουν γύρω στις 3 χιλιάδες οχήματα για να προσέλθουν στο ΚΕΝ από ολόκληρη την Κύπρο αφού στο ΚΕΝ Πάφου έχουν καταταγεί νεοσύλλεκτοι από όλες σχεδόν της επαρχίες και κυρίως τις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού και Πάφου.

Ο Ζήνωνας Ψαθιτης τόνισε τις δυσκολίες που υπάρχουν και κάλεσε τους οδηγούς να συνεργάζονται με τους τροχονόμους και τους εθνοφρουρούς που επίσης θα εκτελούν τροχονομικα καθήκοντα και να έχουν υπομονή.

Το δίκτυο της περιοχής δεν είναι και το τελειότερο παραδέχτηκε σημειώνοντας ότι η προσπάθεια που καταβάλλεται είναι να μειωθεί η ταλαιπωρία του κοινού.

Τα μισά και πλέον οχήματα θα οδηγηθούν και θα σταθμεύσουν όπως είπε εντος του στρατοπέδου και τα υπόλοιπα σε χώρους που έχουν διαμορφωθεί εκτός του στρατοπέδου.

Κατά την αποχώρηση όλα τα οχήματα θα κατευθυνθούν προς τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού- Πάφου μέσω τριών διαφορετικών κατευθύνσεων.

Όπως εξήγησε ο Ζήνωνας Ψαθιτης η μια δίοδος θα είναι μέσω του κυκλικού κόμβου Μανδριων, η δεύτερη μέσω του κόμβου της Αγίας Βαρβάρας δια μέσου της κοινότητας αυτής και η τρίτη μέσω των κοινοτήτων Αναριτας και Τιμης.

Σε όλους τους δρόμους θα υπάρχουν σημάνσεις όπως είπε και ευχήθηκε το σχέδιο να επιτύχει για να μην ταλαιπωρηθούν όσοι θα παρακολουθήσουν την ορκωμοσία στο ΚΕΝ.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ