Κριτική για φιλοξενία

Κριτική κατά του δημάρχου Πόλεως Χρυσοχους άσκησε ο αντιδήμαρχος Πόλεως Χρυσοχους με αφορμή την φιλοξενία εκπροσώπων του επιμελητηρίου της Ρωσικής πόλης Ροστόφ με την οποία ο τοπικός δήμος αναπτύσσει σχέσεις συνεργασίας την τελευταία περίοδο.

Ο Γιωτης Παπαχριστοφή κατηγόρησε τον Άγγελο Οδυσσέως ότι χειρίζεται τις υποθέσεις του δήμου οσαν να είναι προσωπικές υποθέσεις του ιδίου χωρίς να δίνει εξηγήσεις σε κανένα.

Διαμαρτυρήθηκε ότι τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου αγνοήθηκαν για άλλη μια φορά χωρίς καν να ζητηθεί η άποψη τους ούτε για το πρόγραμμα επαφών και συναντήσεων ούτε για οτιδήποτε άλλο.

Ο Άγγελος Οδυσσέως απάντησε ότι οι υψηλοί προσκεκλημένοι του δήμου δεν ήταν στρατιώτες σε παρέλαση και οι επαφές που έγιναν πραγματοποιήθηκαν και με βάση τις επιθυμίες και την σύμφωνο γνώμη των ιδίων των φιλοξενουμένων.

Είπε ακόμη ότι όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου ήταν ενήμερα για όλες τις επαφές που έγιναν και ο ίδιος ο Γιωτης Παπαχριστοφη ακύρωσε την υστάτη την παρουσία του στην συνάντηση των φιλοξενουμένων με το δημοτικό συμβούλιο.

Επέκρινε επίσης τον αντιδήμαρχο ότι ήγειρε άκομψα ένα θέμα στην παρουσία των Ρώσων επιχειρηματιών.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ