Κόντρα υψηλών τόνων

Αντιπαράθεση σημειώθηκε στην εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΦΟΣ ανάμεσα στον δήμαρχο Γεροσκήπου Μάκη Παυλίδη και τον δημοτικό σύμβουλο του δήμου Πάφου Φυλακτη Κων/δη.

Ο Μάκης Παυλίδης κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές του κ.Κων/δη για την ανάγκη συνεργασίας των δυο δήμων στο τομέα της υγείας και καθαριότητας χαρακτήρισε λόγια του αέρα όσα λέγονται για το θέμα αυτό αφού όπως τόνισε οι πρωτοβουλίες που ανέλαβε ο δήμος προ μερικών μηνών δεν βρήκαν την κατάλληλη ανταπόκριση από τον δήμο Πάφου.

Ο Φυλακτης Κων/δης θεώρησε άκρως προσβλητική την αναφορά του δημάρχου Γεροσκήπου τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν λέει ποτέ «λόγια του αέρα» και ότι οι δηλώσεις του στο ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ βασίζονταν σε επίσημα στοιχεία που είχαν δοθεί από την υγειονομική υπηρεσία του υπουργείου υγείας που καταδείκνυαν την αναγκαιότητα αυτή.

Ο δήμαρχος Γεροσκήπου κάλεσε τόσο τον κ.Κων/δη όσο και τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Πάφου να ασκήσουν πίεση στον δήμαρχο Πάφου προκειμένου να προχωρήσει το θέμα αυτό ενώ ο κ.Κων/δης υπέδειξε στον Μάκη Παυλίδη ότι ο ίδιος έχει την εξουσία για κάτι τέτοιο.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ