Άνοιξε το Μολ Παφου

Ο εκ των ιδιοκτητών του εμπορικού κέντρου Θεόδωρος Αριστοδήμου ανέφερε ότι το κόστος της επένδυσης μαζί με την αξία της γης ανέρχεται σε 200 σχεδόν εκ. ευρώ και περιλαμβάνει 100χιλ. τετραγωνικά μέτρα εκ των οποίων τα 28χιλ. τ.μ. είναι προς ενοικίαση.

Το εμπορικό κέντρο περιλαμβάνει επίσης 1250 καλυμμένες θέσεις στάθμευσης. Ο Θεόδωρος Αριστοδήμου δήλωσε στο ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ ότι τα επίσημα εγκαίνια του νέου εμπορικού κέντρου θα τελέσει στις 7 το απόγευμα της 14ης Δεκεμβρίου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Είπε ακόμη ότι στο κέντρο και στα καταστήματα θα εργάζονται περισσότερα από 600 άτομα ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων και στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιοτήτων στον εξωτερικό χώρο του κέντρου.

Εκατοντάδες άλλα άτομα εργάστηκαν επίσης είπε στην διάρκεια των δυόμιση χρόνων που χρειάστηκαν για να εκτελεστεί το έργο.

Μερικά από τα brands που έκλεισαν θέση στο νέο εμπορικό κέντρο είναι: Zara, Pull & Bear, Bershka, Massimo Duti, Oysho, Zara Home, Jumbo, Public, Carrefour, K‐Cineplex, Stradivarius, Mango, Tezenis, Intimissimi, Charles & Keith, Calzedonia, Playlife, Baggatt, M&S-ΌΜιλος Συμεωνίδη.

Στα πλαίσια των εορτασμών για την έναρξη λειτουργίας, από σήμερα μέχρι τις 24/11 αλλά και το επόμενο Σαββατοκύριακο, 30 Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου, οι μεγάλοι και οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες, όπως μουσικά σχήματα, χορευτικά συγκροτήματα, κουκλοθέατρο, θέατρο σκιών, ταχυδακτυλουργό, ζογκλέρ, ζωγραφική, face painting κτλ

Ο Θεόδωρος Αριστοδήμου δήλωσε ότι οι εργασίες έχουν αποπερατωθεί πλήρως και παρά την πίεση που υπήρξε τις τελευταίες μέρες για ολοκλήρωση των εργασιών στην προκαθορισμένη ημερομηνία το έργο λειτουργεί με απόλυτη ασφάλεια.

Διατύπωσε επίσης την θέση ότι το κέντρο θα προσελκύσει επισκέπτες από όλη την Κύπρο αλλά και από το εξωτερικό.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ