Μωρά Θαύματα και Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου ενώνουν δυνάμεις για τα πρόωρα παιδιά.

Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα και το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να βοηθήσουν και να στηρίξουν οικονομικά πρόωρα παιδιά, τα οποία αντιμετωπίζουν διά βίου προβλήματα υγείας, που προκλήθηκαν λόγω προωρότητας.

Γι’ αυτό και προχώρησαν στην υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας, στο πλαίσιο της οποίας ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα εισφέρει οικονομική ενίσχυση ύψους 10,000 ευρώ προς το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου.

Η οικονομική αυτή ενίσχυση έχει στόχο να βοηθήσει οικονομικά 5 παιδιά, που αντιμετωπίζουν διά βίου προβλήματα υγείας, ως αποτέλεσμα της πρόωρης γέννησης τους, για περίοδο 12 μηνών.

Να σημειωθεί ότι ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα από την ίδρυσή του, το 2015, έχει εισφέρει το ποσό των 30,000 ευρώ προς το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου.

Το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου με τη σειρά του, προχωρεί στην από κοινού διοργάνωση με τον Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα, της καθιερωμένης ποδηλασίας στις Επαρχίες Λεμεσού και Λευκωσίας ως επίσης και μιας εκδήλωσης στην Λεμεσό, που σκοπό έχει την συλλογή χρημάτων και την ενημέρωση του κοινού για το θέμα της προωρότητας.

Το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου, που είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, παρέχει οικονομική βοήθεια για τη βελτίωση της φυσικής, της συναισθηματικής και της κοινωνικής κατάστασης των πρόωρων παιδιών με προβλήματα υγείας και την ενημέρωση των γονέων τους μέσω της ιστοσελίδας

panosfoundation.org

Το Ίδρυμα, έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα, 166 παιδιά σχετικά με τις θεραπείες τους, όπως εργοθεραπεία, φυσιοθεραπεία, λογοθεραπεία κ.α.

Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα και το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου μέσα από τη συνεργασία αυτή, ευελπιστούν να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον και να δώσουν ελπίδα σε πρόωρα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.