Δυνατότητα συμμετοχής Παφίτικων επιχειρήσεων στην 21η Διεθνή έκθεση «KAVALAEXPO»

Μέσα στα πλαίσια της συνεργασίας των Επιμελητηρίων Πάφου και Καβάλας, το Ε.Β.Ε Πάφου ενημερώνει τον Επιχειρηματικό κόσμο της Πάφου για την διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης «KAVALAEXPO», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Σεπτεμβρίου έως 02 Οκτωβρίου στον εκθεσιακό χώρο «Απόστολος Μαρδύρης» στην Νέα Καρβάλη του νομού Καβάλας, Ελλάδα σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου.

Η έκθεση γίνεται μέσα στα πλαίσια προώθησης των ποιοτικών τοπικών προϊόντων, ενίσχυσης της εξωστρέφειας αλλά και γενικότερα για την στήριξη της επιχειρηματικότητας. Κατά την διάρκεια της έκθεσης, προστίθεται στην ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθούν ημερίδες για την οικονομική ανάπτυξη, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, την καινοτομία την αντιμετώπιση της κρίσης, την προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών και τις ευκαιρίες προσαρμογής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στην νέα οικονομική κατάσταση.

Το Επιμελητήριο Πάφο καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην έκθεση, που διοργανώνεται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Καβάλας να αποταθούν στο Επιμελητήριο της Πάφου ή στο Επιμελητήριο Καβάλας αποστέλλοντας την σχετική αίτηση μέχρι την Τρίτη 20 Αυγούστου 2013.

Για περισσότερες λεπτομέρειες (έντυπα συμμετοχής – αίτηση συμμετοχής – χάρτης της Καβάλας και διαμονή – κάτοψη εκθεσιακού χώρου) οι ενδιαφερόμενοι, καταλήγει η ανακοίνωση μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.kavalaexpo.gr ή να επικοινωνήσουν με το ΕΒΕ Πάφου στο τηλ. 26818173.