Πολιτιστική Ατζέντα Κυριακή.
- Published Date
H Animagnet παρουσιάζει την παιδική παράσταση “Ο Μεταξούλης” σε σκηνοθεσία Αντρέα Μάκρη στις 10:00 π.μ. και στις 12:00 μ.μ. στο Σατυρικό Θέατρο στη Λευκωσία.
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο FunRaising Charity Foundation.
Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου χαιρετίζει για ακόμη μια χρονιά την πραγματοποίηση του ιστορικότερου Μαραθωνίου της Κύπρου και συγκεκριμένα του 24ου Logicom Cyprus Marathon (Μαραθώνιος Πάφου) ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Πάφο από τις 7:30 π.μ.
Η αθλητική διοργάνωση ενσωματώνει τέσσερις διαφορετικές αποστάσεις:
Μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο, Αγώνα Δρόμου και Οικογενειακό δρόμο.
Το 66ο Σύστημα Προσκόπων Αραδίππου σε συνεργασία με τους Συνδέσμους Γονέων και με την υποστήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Αραδίππου, διοργανώνει το Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού
«Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ»,
στις 10:30 π.μ..
Περισσότερα από 160 άτομα έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για να εξερευνήσουν τον Δήμο Αραδίππου μέσα σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει από το Οίκημα του 66ου Συστήματος Προσκόπων Αραδίππου (Πασικράτους 7) και θα διαρκέσει σχεδόν 2,5 ώρες!
Το YOUNG PERFORMERS THEATRE παρουσιάζει το μιούζικαλ "MARY POPPINS" μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους σε ελεύθερη ελληνική διασκευή και σκηνοθεσία της Μαρίας Μπεγιάζη στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών στις 11:30 π.μ. και στις 5:30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών.
Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και το Θέατρο Ριάλτο παρουσιάζουν το 2ο Showcase Χορογραφίας Κύπρου, που στοχεύει στην παρουσίαση επίλεκτων χορογραφικών έργων τα οποία χορογραφούνται και παρουσιάζονται στην Κύπρο σε διάστημα δύο χρόνων.
Το Showcase Χορογραφίας θα διεξαχθεί στο Θέατρο Ριάλτο στην Λεμεσό και οι παραστάσεις ξεκινούν στις 6:00 μ.μ.
Την κωμωδία του Μολιέρου «Ο Φιλάργυρος» ανεβάζει η Κεντρική Σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου, σε διασκευή και σκηνοθεσία Μαριάννας Καυκαρίδου.
Η παράσταση θα δοθεί στις 6:30 μ.μ. στο Σατυρικό Θέατρο στη Λευκωσία.
Το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» παρουσιάζει το αριστούργημα του κορυφαίου θεατρικού συγγραφέα Τέννεσση Ουίλλιαμς «Ο άγγελος του θανάτου».
Η παράσταση θα δοθεί στις 6:30 μ.μ. στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Σκάλα στη Λευκωσία.
Οι Δράσεις 2021-2022: «Νέοι σε έρημο νησί» συνεχίζουν τις παραστάσεις του έργου «Θάβοντας τον αδελφό μου στο πεζοδρόμιο».
Η παράσταση θα δοθεί στις 6:00 μ.μ. στο Θέατρο Αποθήκες του ΘΟΚ στη Λευκωσία.
Η Alpha Square και η Λεβέντειος Πινακοθήκη συνεργάζονται για άλλη μια φορά, με αφορμή τα όγδοα γενέθλια της Πινακοθήκης.
Το θεατρικό έργο του Jules Tasca «Ζωντανή Ζωγραφιά:
Ένα Πορτρέτο της Μόνα Λίζα» θα παρουσιαστεί ως σκηνοθετημένο αναλόγιο στην Αγγλική γλώσσα, σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Αραούζου, στις 8:30 μ.μ. στη Λεβέντειο Πινακοθήκη στη Λευκωσία.
