Συγγενής και γείτονας της άτυχης Ανδρούλλας ο 30χρονος διαρρήκτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 30χρονος, εναντίον του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, έπειτα από μαρτυρία που τον ενέπλεκε στην υπόθεση, ήταν γείτονας και συγγενής της άτυχης 60χρονης.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, ο γιος της 60χρονης κατήγγειλε την υπόθεση της διάρρηξης στην Αστυνομία.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, μετέβη στην κατοικία της μητέρας του όπου αντιλήφθηκε πως το παράθυρο της κουζίνας είχε παραβιαστεί ενώ οι φερόμενοι δράστες απέσπασαν περιουσία, η οποία φαίνεται να εντοπίστηκε κρυμμένη σε παρακείμενο υποστατικό - οικοδομή.

Στην οικοδομή που εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία βρέθηκε η τηλεόραση της θανούσας, ο υπολογιστής της, αρώματα και άλλα αντικείμενα.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι εξετάσεις και για τον εντοπισμό του οδηγού του πρώτου οχήματος που φέρεται να παρέσυρε την 60χρονη και να εγκατέλειψε την σκηνή, σύμφωνα με καταγραφή των εικόνων από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλης Νικολάου.

Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, ηλικίας 44 ετών ήδη τελεί υπό εξαήμερη κράτηση.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως σύμφωνα με μαρτυρία αρχικά το θύμα φέρεται να είχε κτυπηθεί από άλλο αυτοκίνητο, του οποίου τα στοιχεία λείπουν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μείνει η 60χρονη καθήμενη επί του δρόμου, αλλά χωρίς να μπορεί να απομακρυνθεί από το δρόμο.

Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε την σκηνή.

Στην συνέχεια, διήλθε του δρόμου ο 44χρονος οδηγός, ο οποίος την παρέσυρε με το όχημά του.

Ο 44χρονος συλληφθείς αντιμετωπίζει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της πρόκλησης θανάτου λόγου επικίνδυνης και απερίσκεπτης πράξης και της εγκατάλειψης σκηνής δυστυχήματος.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.