Ικανοποίηση Αναστασιάδη για το δείπνο με τους αρχηγούς-«Προτεραιότητα η δημιουργία θετικού κλίματος».

Την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση των πολιτικών αρχηγών στην πρόσκληση του, για το δείπνο που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Προεδρικό, εκφράζει μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου, Μάριου Πελεκάνου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σε γραπτή δήλωση του ο Μάριος Πελεκάνος, σημειώνει πως το δείπνο με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων διεξήχθη σε μια φιλική, χαλαρή και ανθρώπινη ατμόσφαιρα.

Όπως αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά τη διάρκεια του δείπνου θίχτηκαν ακροθιγώς θέματα που αφορούν τις μεταρρυθμίσεις και εν γένει ευρύτερες πολιτικές, αλλά χωρίς να αποτελέσουν οι εν λόγω συζητήσεις αντικείμενο ενδελεχούς ανάλυσης, αφού προτεραιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν η δημιουργία ενός θετικού κλίματος συνεννόησης μεταξύ κοινοβουλευτικών κομμάτων και Προεδρίας.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιθυμεί να εκφράσει για άλλη μια φορά την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των πολιτικών αρχηγών στην πρόσκληση του, για το άκρως φιλικό κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια του δείπνου και τον μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες διάλογο που έχει αναπτυχθεί», καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.