Πολιτιστική Ατζέντα Σ.Κ.

Πολιτιστική ατζέντα για το Σ/Κ 21+22 Αυγούστου.

Η Θεατρική παράσταση ΓΑΜΠΡΟΙ για ΚΛΑΜΑΤΑ ταξιδευει το Σ/Κ στη Λάρνακα.

Μια κωμωδία παρεξηγήσεων με απανωτές ανατροπές που σκηνοθετεί ο Κώστας Δημητρίου και πρωταγωνιστούν οκτώ αγαπημένοι ηθοποιοί που έχουν εντρυφήσει με σεβασμό και αυθεντία στο απαιτητικό αυτό είδος.

Η παράσταση ανεβαίνει στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο ΛΑΡΝΑΚΑΣ στις 9 το βράδυ.

Ο Γιώργος Σαμπάνης ο αγαπημένος καλλιτέχνης μικρών και μεγάλων, τραγουδά το Σάββατο 21 Αυγούστου στην Αγία Νάπα, στο "Kaliva on the beach"!

Το Paradise Jazz Festival,όπως κάθε χρόνο πάει και φέτος στο Val’s Place στη Γιαλιά, για μουσικές τζαζ με μοναδική θέα!

Ένα από τα μακροβιότερα και πιο συνεπή φεστιβάλ στο νησί, το Paradise Jazz Festival, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Αυγούστου στις 21.30, με ένα ταξίδι στο χρόνο με την βοήθεια των “Workin' Trio”, μια μπάντα που δημιουργήθηκε το 2020.

Η μουσική τους προέρχεται από εκρηκτικούς σουίνγκ ρυθμούς αναμιγμένους με στοιχεία παρμένα από Γκόσπελ, Νιού Ορλίνς και Μπουγκαλού.

Ο συνδυασμός των σαξοφώνου, οργάνου και τυμπάνων δίνει ένα μοναδικό ήχο στη μπάντα.

Στόχος του τρίο είναι να ξεθάψει τα λιγότερο γνωστά κομμάτια των 40s, 50s and 60s όπως και να συνθέσει μουσική στα ίδια πλαίσια.

Στον μαγικό χώρο του Friendsland στον Λουβαρά, ο Σπύρος Γραμμένος θα δώσει μία καλοκαιρινή συναυλία στις 9 το βράδυ με τους Γιώργος Γρηγορίου και Φρειδερίκη Τομπάζου.

Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Νάπας συνεχίζονται την ερχόμενη Κυριακή (22/08) με την παράσταση «Εβίβα Ρεμπέτες, Εβίβα Παιδιά» που θα παρουσιάσουν στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Μουσείου «Θάλασσα» στις 20:30 οι Μικροί Ρεμπέτες και ο Πολιτιστικός ΄Ομιλος «Η Παράδοση» Λιοπετριού.

Είσοδος Ελεύθερη.

Σημειώνεται ότι σε όλες τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Νάπας τηρούνται αυστηρώς όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας και η είσοδος στο χώρο των εκδηλώσεων επιτρέπεται μόνο με την προσκόμιση Safe Pass.

Ο Δήμος Λεμεσού διοργανώνει ρεμπέτικη βραδιά υπό το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου με το ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ με τους Θεόδωρο Πολυκάρπου Δημήτρη Δημητρίου και Ιπποκράτη Αργυρού.

Η μουσική βραδιά δίνεται τη Κυριακή, 22 Αυγούστου στις 8.00 μ.μ. στο Θεατράκι Ηρώων Χρίστου και Μίλτου Χριστοφόρου στην ανατολική άκρη της παραλιακής επίχωσης).

Οι θεατές που ενδιαφέρονται να εξασφαλίσουν θέση παρακαλούνται να προσέλθουν έγκαιρα γιατί λόγω των μέτρων ασφαλείας δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε περισσότερα απο 129 άτομα.