Έναρξη προγράμματος «Εξέλιξις» για παροχή συμβουλευτικής στήριξης στην Γεροσκήπου.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε, στο Δημαρχείο Γεροσκήπου μεταξύ του Δημάρχου Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη και Λειτουργών του Δήμου σε σχέση με την έναρξη, στην Γεροσκήπου, του Προγράμματος Προληπτικής Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας «Εξέλιξις» της Διεύθυνσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Γεροσκήπου, οι υπηρεσίες του προγράμματος θα παρέχονται ατομικά μέσω skype-zoom ή τηλεφωνικώς μετά από διευθέτηση ραντεβού.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο Δρ Αντώνης Φαρμακάς, Νοσηλευτικός Λειτουργός Α’ Ψυχικής Υγείας και η Ελένη Μικάλλη, Νοσηλευτική Λειτουργός Ψυχικής Υγείας.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Μικάλλη ανέφερε πως στόχος του Προγράμματος «Εξέλιξις» είναι η ένταξη στα σχολεία, με τη διοργάνωση διάφορων βιωματικών εργαστηρίων σε μαθητές Γυμνασίου, αλλά και η συνεργασία τους διάφορους Δήμους παγκύπρια για παροχή συμβουλευτικής στήριξης σε πολίτες.

Στην προκειμένη περίπτωση είπε η κ. Μικάλλη με τον Δήμο Γεροσκήπου συνεργάζονται ως συμβουλευτικός σταθμός και παρέχουν οποιαδήποτε συμβουλευτική στήριξη μπορεί να χρειαστεί κάποιος δημότης ή άλλος πολίτης εκτός Δήμου.

Όπως ανέφερε το ωράριο λειτουργίας είναι καθημερινά 8.00π.μ. – 3.00μ.μ. στο Κέντρο Ενηλίκων Γεροσκήπου και το τηλέφωνο επικοινωνίας το 99 20 90 54.

Όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν, κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ.