Ομάδα μελετητών συλλέγει στοιχεία για εγκληματικότητα από την Αστυνομία Πάφου.

Στοιχεία που αφορούσαν την εγκληματικότητα, αριθμό υποθέσεων, αλλοδαπούς, παραβατικότητα, και διαμένοντες στην Πάφο, στο πλαίσιο της επίσκεψη τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, συλλέγει η ομάδα μελετητών που ανέλαβε την εκπόνηση της Στρατηγικής Ολοκληρωμένης Χωρικής Ανάπτυξης (ΟΧΑ) των Δήμων Πάφου και Γεροσκήπου προκειμένου οι δύο Τοπικές Αρχές να διεκδικήσουν από κοινού κονδύλια από τα Ευρωπαϊκά Ταμεία για τη χρηματοδότηση έργων στο πλαίσιο της Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027.

Η συνάντηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δ. Πάφου, έγινε χτες με σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου υπό τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή.

Ακολούθως στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου οι δύο Δήμαρχοι και η ομάδα των μελετητών συναντήθηκαν με τους επαρχιακούς λειτουργούς του Γραφείου Εργασίας, του Γραφείου Ευημερίας και του Τμήματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Η ομάδα των μελετητών είχε επίσης χτες σειρά συναντήσεων και επαφών με τους επαγγελματικούς φορείς.

Συγκεκριμένα η ομάδα των μελετητών, συνοδευόμενη από τους Δημάρχους Πάφου και Γεροσκήπου Φαίδωνα Φαίδωνος και Μιχάλη Παυλίδη, καθώς και αρμόδιους υπηρεσιακούς, είχαν χτες το πρωί σύσκεψη με εκπροσώπους του ΕΒΕ Πάφου, ώστε να αποκομίσουν μια πλήρη εικόνα της επιχειρηματικότητας και της οικονομικής δραστηριότητας στους δύο Δήμους και να συλλέξουν τα απαραίτητα στοιχεία για την εκπόνηση της μελέτης.

Πηγή: KYΠΕ