Όλα για την παιδεία με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus Καθηγητή Πανίκκο Πουτζιουρή.

Ένα πολύ ενδιαφέρον θεματικό ένθετο με τίτλο Όλα για την παιδεία και την εκπαίδευση θα μεταδοθεί από το Ράδιο Πάφος Παγκύπρια με φιλοξενούμενο τον πρύτανη του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus Καθηγητή Πανίκκο Πουτζιουρή.

Ο κ. Πουτζιουρής μιλά για το βρετανικό πανεπιστήμιο της Κύπρου και τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, και εξηγεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του πανεπιστημίου που το κάνει κατά την γνώμη του να ξεχωρίσει από τα άλλα πανεπιστήμια στη Κύπρο και τους λόγους για τους οποίους ένας φοιτητής έχει ως κίνητρο να επιλέξει το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus για τις σπουδές του.

Ο πρύτανης Πουτζιουρής μέσα από την 14λεπτη συνέντευξη του καθησυχάζει γονείς και φοιτητές σχετικά με τα δίδακτρα και το φοιτητικό δάνειο.

Εξηγεί επίσης πως το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus διαχειρίστηκε την κρίση του covid 19 και τι προγραμματισμό έχει κάνει το πανεπιστήμιο για την επόμενη ακαδημαϊκή περίοδο 2020-2021 και τέλος καταθέτει την άποψη του για το BREXIT και την πολιτική αντιμετώπισης από το πανεπιστήμιο των όποιων επιπτώσεων θα υπάρξουν.

Το θεματικό ένθετο Όλα για την παιδεία και την εκπαίδευση με φιλοξενούμενο τον καθηγητή Πανίκκο Πουτζιουρή θα μεταδοθεί από το Ράδιο Πάφος Παγκύπρια:

Την Τετάρτη 5 /8 και ώρα 7.30 πμ και σε επανάληψη Την Πέμπτη 6/8/ και ώρα 9.40 πμ και την Παρασκευή 7/8/ ώρα 14.30.

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ.

98,8 FM (ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΛΑΡΝΑΚΑ, ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ, ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ).

95,5 FM (ΛΕΜΕΣΟΣ).

93,7 FM (ΠΑΦΟΣ).

Διαδικτυακή μετάδοση:

Ιστοσελίδα:

www.radiopafos.com