Ν. Αναστασιάδης: Βαθιά ευγνωμοσύνη στους νοσηλευτές, τους τιμούμε και τους ευχαριστούμε.

Τη βαθιά ευγνωμοσύνη της Πολιτείας, εξέφρασε μέσω γραπτής δήλωσης του στους νοσηλευτές, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Ο Πρόεδρος αναφέρει ότι, «με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών, θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη της Πολιτείας, αλλά και του ιδίου προσωπικά προς όλους τους νοσηλευτές, τις νοσηλεύτριες, τις μαίες, για την πολύτιμη συνεισφορά τους μέσα από τον αγώνα, τις θυσίες και την αγάπη τους στην προστασία της υγείας όλων μας».

Σημειώνει ότι, «φέτος τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών με τη χώρα μας, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο να δίνει τη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19.

Τιμούμε και ευχαριστούμε το νοσηλευτικό προσωπικό που χάρη στην αυταπάρνηση του βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για τη διασφάλιση της υγείας, κάνοντας την πατρίδα μας περήφανη για τη μέχρι σήμερα επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας».

Τονίζει εξάλλου πως, «η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους μαζί να εργαζόμαστε για ακόμη καλύτερες συνθήκες εργασίας για το νοσηλευτικό μας προσωπικό και για ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας που θα προσφέρει σε όλους τους πολίτες τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που τους αξίζουν».