Την ερχόμενη εβδομάδα στο Υπουργικό τα επιπρόσθετα μέτρα στήριξης του αγροτικού τομέα.

Την ερχόμενη βδομάδα θα συζητηθεί, τελικά, στο Υπουργικό Συμβούλιο, το νέο πακέτο μέτρων στήριξης του αγροτικού τομέα, που ετοιμάστηκε από το Υπουργείο Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος (ΥΓΑΑΠ), σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, σήμερα συζητήθηκε αποκλειστικά η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Η αναβολή της συζήτησης δίνει τη δυνατότητα επεξεργασίας και νέων εισηγήσεων που υποβλήθηκαν προς το ΥΓΑΑΠ από τις Αγροτικές Οργανώσεις, αλλά και επιβεβαίωσης ότι τα προτεινόμενα μέτρα στήριξης του αγροτικού τομέα δεν θα έχουν επικαλύψεις με άλλα μέτρα, τα οποία έχει ανακοινώσει ή θα ανακοινώσει σύντομα η Κυβέρνηση», σημειώνεται.

Η οριστικοποίηση του πακέτου μέτρων θα γίνει έπειτα από διαβούλευση ανάμεσα στο ΥΓΑΑΠ και τις Αγροτικές Οργανώσεις, οι οποίες ενημερώθηκαν για την εξέλιξη αυτή από τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστα Καδή, και συμφώνησαν με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, καταλήγει η ανακοίνωση.