LET’S BEGIN FROM THE START- COVID-19.

Ένα τραγούδι στις μέρες του αυτοπεριορισμού.

Τέσσερις καλλιτέχνες δημιουργούν ένα τραγούδι μέσα από τέσσερα διαφορετικά σπίτια και δύο διαφορετικές χώρες.

Το τραγούδι αυτό γράφτηκε από τους μουσικούς Αντριάνα Σεργίδου και Κώστα Παπαδούκα, ενώ βρίσκονται μακριά, στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

Οι δημιουργοί θέλουν να δώσουν το μήνυμα πως, σε στιγμές δυσκολίας, η τέχνη δεν παύει να υπάρχει αλλά, αντιθέτως, ανθίζει.

Μας ενώνει, μας φέρνει πιο κοντά, μας συντροφεύει.

Το τραγούδι αναφέρεται μεν σε όσα μας λείπουν κατά τις μέρες του αυτοπεριορισμού, αλλά παράλληλα, στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον που στην ουσία θα αποτελέσει μια καινούρια αρχή.

Το Let’s begin from the start ερμήνευσε και ηχογράφησε από το σπίτι της στη Λεμεσό μια εξαιρετική φωνή, η Βικτώρια Ελευθερίου.

Ακολούθως, μέσω του κινητού της, έστειλε βίντεο στον Κυριάκο Ηροδότου ο οποίος το επεξεργάστηκε βγάζοντας ένα όμορφο οπτικό αποτέλεσμα που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.