Στον Γενικό Εισαγγελέα διαβιβάζεται ο φάκελος για το θάνατο του 16χρονου Παναγιώτη.

Στη Νομική Υπηρεσία θα διαβιβαστεί εντός της ημέρας, ο φάκελος της υπόθεσης για το θάνατο του 16χρονου Παναγιώτη Στεφανή από τους Τρούλλους Λάρνακας, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια παιδικού πάρτι, από εισρόφηση εμεσμάτων μετά από κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών.

Μετά το θάνατο του 16χρονου, η οικογένεια του ανήλικου κατήγγειλε στις Αρχές, ότι το παιδί τους είχε πέσει αρκετές φορές στο παρελθόν θύμα bulling, ενώ το φως της δημοσιότητας, είδαν τρία βίντεο με τον ανήλικο σε ένα από αυτά, να βρίζει την ομάδα που στήριζε, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί εάν αυτό έγινε μετά από εκφοβισμό άλλων προσώπων ή όχι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πενταμελής ανακριτική ομάδα, που διερεύνησε τις καταγγελίες, έχει συλλέξει μεγάλο αριθμό καταθέσεων από το οικογενειακό, το φιλικό και το σχολικό περιβάλλον του άτυχου μαθητή και έχει ουσιαστικά ολοκληρώσει τη διερεύνηση της.

Ως εκ τούτου, ο συγκεκριμένος φάκελος αναμένεται να διαβιβαστεί, εντός της ημέρας στον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη για να τον μελετήσει.

Στον φάκελο καταγράφονται οι εισηγήσεις της ανακριτικής ομάδας για το κατά πόσον διαφαίνονται οποιαδήποτε ποινικά αδικήματα σε βάρος οποιουδήποτε προσώπου, ωστόσο τον τελευταίο λόγο θα έχει ο Γενικός Εισαγγελέας.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 16χρονος ήταν το μοναχοπαίδι της οικογένειας του και στο άκουσμα του θανάτου του, τα ξημερώματα της 14ης Απριλίου, βυθίστηκε στο πένθος ολόκληρη η κοινότητα Τρούλλων, όπου διέμενε.