Ενημερωτικό Τμήμα

Αιχμή του δόρατος του ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ αποτελεί από την ημέρα της λειτουργίας του μέχρι και σήμερα το ενημερωτικό τμήμα του σταθμού.

ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ  Δ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΤα μέλη του ενημερωτικού τμήματος υλοποιώντας την πάγια πολιτική του σταθμού για άμεση, έγκυρη, αντικειμενική και αμερόληπτη κάλυψη όλων των γεγονότων, έχουν αποδείξει στην πολυετή λειτουργία του ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ ότι ο σταθμός υπηρετεί αποτελεσματικά την αμερόληπτη και δίκαιη προβολή απόψεων από όλο το φάσμα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου.

Το ενημερωτικό τμήμα του ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ καθημερινά δίνει τη μάχη για την αρτιότερη ενημέρωση του πολίτη κυρίως για τοπικά θέματα που τον απασχολούν και την κερδίζει.

Σημαντικές είναι επίσης οι πρωτοβουλίες του σταθμού στον τομέα της σύσφιξης των αδελφικών δεσμών με ακριτικές περιοχές της Ελλάδας με την ανταλλαγή αποστολών και διαφωτιστικών εκπομπών με Ελληνικούς και Ομογενειακούς Ραδιοσταθμούς. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου προβλήματα που έφερε στο φως το ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ επιλύθηκαν από τους αρμόδιους. Οι Παφίτες όχι μόνο έχουν αγαπήσει αλλά θεωρούν τις ενημερωτικές εκπομπές του ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ ως βασικό μέρος της καθημερινής τους ζωής.