Πολιτιστική αντζέντα.

Published on 22 September 2017

Ο συναρπαστικός αγώνας γκολφ της χρονιάς ξεκινά. Στο απόγειο τους βρίσκονται οι προετοιμασίες της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ και του γηπέδου Minthis Hills στην Τσαδα που θα φιλοξενήσει τον φετινό αγώνα Senior Open Golf Championships για άνδρες και γυναίκες που διεξάγεται για 11η συνεχή χρονιά.

Read more: Πολιτιστική αντζέντα.

Πυρ ομαδόν.

Published on 22 September 2017

Πυρ ομαδόν κατά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη που αφορά την πρόσφατη παρέμβαση του για το θέμα του Δρόμου Πάφου Πόλεως Χρυσοχούς έχουν εξαπολύσει βουλευτές, δημοτικοί άρχοντες και άλλοι παράγοντες της Πάφου.

Read more: Πυρ ομαδόν.

"Μαζί στη ζωή".

Published on 22 September 2017

Με το σύνθημα "Μαζί στη ζωή", ο ΠΑΣΥΚΑΦ Πάφου διοργανώνει την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο Ιεροκήπειο Πάρκο στη Γεροσκήπου, πανηγύρι για ενίσχυση των προγραμμάτων του, όπως δήλωσε η Διοικητική Λειτουργός του ΠΑΣΥΚΑΦ Μύρια Χ’’Χαραλάμπους.

Read more: "Μαζί στη ζωή".

Από το 2004 η επιτροπή σιτηρών αφέθηκε να φθίνει.

Published on 22 September 2017

Έντονη ανησυχία εκφράζει η ΔΕΟΚ για την πρόταση του ΥΠΟΙΚ να κρατικοποιήσει την Επιτροπή Σιτηρών όπως δήλωσε ο Υπεύθυνος Γραφείου της Συντεχνίας στην Πάφο Ανδρέας Κτώρου.

Read more: Από το 2004 η επιτροπή σιτηρών αφέθηκε να φθίνει.

Χάνεται η αξιοπιστία μας.

Published on 22 September 2017

Την εκτίμηση ότι η ομιλία του ΠΤΔ στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ήταν διαμορφωμένη με τέτοιο τρόπο που απευθυνόταν περισσότερο στο εσωτερικό μέτωπο διατύπωσε με δηλώσεις του το μέλος της Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Πάφου Γιώργος Γιαλλούρης.

Read more: Χάνεται η αξιοπιστία μας.

Κρατικές στέγες ηλικιωμένων, βρεφικοί και παιδοκομική σταθμοί και κέντρα ανοικτής προστασίας ηλικιωμένων έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους.

Published on 21 September 2017

Την έντονη ανησυχία του εξέφρασε με δηλώσεις του ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Πάφου και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Ανδρέας Φακοντής για την στρατηγική της κυβέρνησης να τερματίζει την λειτουργία των δομών κοινωνικής πρόνοιας όπως είναι οι Στέγες Ηλικιωμένων, οι Παιδοκομικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Read more: Κρατικές στέγες ηλικιωμένων, βρεφικοί και παιδοκομική σταθμοί και κέντρα ανοικτής προστασίας...

Καλούνται να πληρώσουν με βάση το τεκμαρτό εισόδημα και όχι το πραγματικό.

Published on 21 September 2017

Αναδρομικές εισφορές 6 ετών που σε κάποιες περιπτώσεις φθάνουν και τις 20 χιλιάδες ευρώ, καλούνται να πληρώσουν ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εργασίας Βουλευτής του ΑΚΕΛ Πάφου Ανδρέας Φακοντής.

Read more: Καλούνται να πληρώσουν με βάση το τεκμαρτό εισόδημα και όχι το πραγματικό.

Οι πολίτες αναμένουν είναι συγκεκριμένες προτάσεις.

Published on 21 September 2017

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της ΣΕΚ με την οποία καλεί τα κόμματα να μην χρησιμοποιήσουν τα ζητήματα που αφορούν την οικονομία για προεκλογικούς σκοπούς ο Οικονομικός Διευθυντής της Συμμαχίας Πολιτών Παναγιώτης Σαββίδης συμφώνησε με την Συντεχνία λέγοντας ότι εκείνο που οι πολίτες αναμένουν είναι συγκεκριμένες προτάσεις που θα έχουν ως στόχο την βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Read more: Οι πολίτες αναμένουν είναι συγκεκριμένες προτάσεις.

Η οικονομία να μην γίνει αντικείμενο προεκλογικών σκοπιμοτήτων.

Published on 21 September 2017

Έκκληση προς τα κόμματα και τους υποψηφίους απευθύνει η ΣΕΚ η οικονομία να μην γίνει αντικείμενο προεκλογικών σκοπιμοτήτων όπως δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της Συντεχνίας Ανδρέας Μάτσας σχολιάζοντας χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε η ΣΕΚ.

Read more: Η οικονομία να μην γίνει αντικείμενο προεκλογικών σκοπιμοτήτων.

Πολιτιστική αντζέντα.

Published on 15 September 2017

H Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος2017 παρουσιάζει την διεθνή παραγωγή της Comédie de Genève, η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε στη Μεγάλη Όπερα της Avignon.

Read more: Πολιτιστική αντζέντα.