Σοκαριστικό κοινωνικό πείραμα – Ένας 65χρονος παντρεύεται μια 12χρονη

Ένα σοκαριστικό κοινωνικό πείραμα πραγματοποιήθηκε στην καρδιά της Νέας Υόρκης και φέρνει στην επιφάνεια ένα τεράστιο πρόβλημα.

Ένα κοινωνικό πείραμα πραγματοποιήθηκε στην Times Square στη Νέα Υόρκη με πρωταγωνιστές ένα 65χρονο και μια 12χρονη. Οι δύο τους προσποιούνταν τους νεόνυμφους και προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στους περαστικούς.

Ο 65χρονος έδειχνε χαρούμενος, αλλά η νεαρή νύφη όχι. Εκείνος την κρατά από το χέρι και χαμογελά, αλλά εκείνη δείχνει λυπημένη και κοιτάζει στο έδαφος. Ο κόσμος αρχίζει να αντιδρά στη θέα αυτού του «ζευγαριού».

Στο βίντεο, ένας περαστικός φαίνεται να ρωτά το άντρα που είναι η μητέρα της ανήλικης και εκείνος απαντά ότι είναι στο σπίτι αλλά έχει τη συγκατάθεση της.

Στην πραγματικότητα το «ζευγάρι» υποδύεται τους νιόπαντρους για λογαριασμό κοινωνικού πειράματος που ενορχηστρώθηκε από τον Coby Persin.

Το συγκριμένο πείραμα πραγματοποιήθηκε για να περάσει ένα σοκαριστικό μήνυμα στον κόσμο που θα δει το βίντεο.

Στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι κάθε μέρα 33.000 ανήλικα κορίτσια δίνονται για νύφες σε μεγάλους άντρες και αν αυτό δεν αλλάξει, μέχρι το 2050 1,2 εκατομμύρια κοπέλες θα βρεθούν εγκλωβισμένες σε τέτοιους γάμους.

Δείτε το βίντεο! Αξίζει τον κόπο!

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ