Βελτιωμένη η κατάσταση του Δημήτρη Χριστόφια.

Σημαντική βελτίωση παρουσιάζει μέρα παρά μέρα η κατάσταση της υγείας, του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος νοσηλεύεται από την περασμένη εβδομάδα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τον ιατρό του πρώην Προέδρου Μιχάλη Μηνά, ο κ. Χριστόφιας έχει πλήρη διαύγεια πνεύματος, επικοινωνεί με το περιβάλλον, ενώ απαντά σε όλες τις ερωτήσεις που του υποβάλλονται από τους ιατρούς και όσους τον επισκέπτονται.

Το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο, είχε σπεύσει ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ο οποίος σε δηλώσεις του στον Alpha, επιβεβαίωσε τα όσα είχε αναφέρει ο ιατρός.

Ο κ. Κυπριανού, ανέφερε επίσης ότι ο Δημήτρης Χριστόφιας, παρακολούθησε από την τηλεόραση τα αποτελέσματα των χθεσινών Ευρωεκλογών, ενώ από σήμερα ξεκίνησε φυσιοθεραπεία για αποκατάσταση.

«Τα μηνύματα είναι πολύ αισιόδοξα και αυτό επιβεβαιώνει ότι έχουμε παρά πολύ καλούς γιατρούς», κατέληξε ο κ. Κυπριανού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος Χριστόφιας, είχε μεταφερθεί το Σάββατο 18 Μαΐου, εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν στο Νεφρολογικό τμήμα, ενώ, λόγω επιδείνωσης της κατάστασης του, στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο από τους γιατρούς του να μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο Δημήτρης Χριστόφιας αντιμετωπίζει εδώ και αρκετό καιρό σοβαρά προβλήματα υγείας.