Αναβάλλεται η εκδήλωση υποδοχής του νέου χρόνου στο Δ. Πάφου.

Ο Δήμος Πάφου αποφάσισε και φέτος να αναβάλει την εκδήλωση για την υποδοχή του νέου χρόνου λόγω των οικονομικών δυσκολιών, δήλωσε στο ράδιο Πάφος ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας .

Ο κύριος Βέργας, ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε πως οι 10 χιλιάδες ευρώ περίπου που απαιτούνταν για την διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης θα διατεθούν προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πάφου.

Ο κύριος Βέργας ανέφερε επίσης πως οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν , και την Κυριακή προγραμματίζεται η διοργάνωση εκδήλωσης με χορό και μουσική στο Χριστουγεννιάτικο χωριό.

Εκδηλώσεις μικρότερης εμβέλειας διοργάνωσε ο Δήμος και καθόλη την διάρκεια των γιορτών τόσο στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης, όσο και στο Χριστουγεννιάτικο χωριό, ενώ μεγάλη εκδήλωση διοργανώθηκε στο Μαρκίδειο θέατρο.

Ο κύριος Βέργας ανέφερε πως και πέρσι δεν πραγματοποιήθηκε εκδήλωση υποδοχής του νέου έτους στο Δήμο Πάφου , λόγω της οικονομικής κρίσης, ενώ τα χρήματα που θα χρησιμοποιούσε- όπως είπε- η δημοτική αρχή για την διοργάνωση της εκδήλωσης, δόθηκαν και πάλι για την ενίσχυση των άπορων οικογενειών που στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Πάφου.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ