Τα κρατικά νοσηλευτήρια θα γίνουν πιο ευέλικτα και πιο αποτελεσματικά.

0
91

Την άποψη ότι τα κρατικά νοσηλευτήρια θα γίνουν πιο ευέλικτα και πιο αποτελεσματικά μετά την αυτονόμησή τους εξέφρασε με δηλώσεις του ο Γεν. Διευθυντής του Νοσοκομείου Πάφου Σπύρος Γεωργίου.

Ο κ. Γεωργίου είπε ότι μετά την ψήφιση των νομοσχεδίων του ΓΕΣΥ από τη Βουλή θα ξεκινήσει η αυτονόμηση με τον διορισμό του Συμβουλίου του κάθε νοσηλευτηρίου το οποίο θα εποπτεύεται από ένα άλλο υπερ- συμβούλιο το οποίο θα είναι διορισμένο από το κράτος.

Για τα πρώτα 3 χρόνια εξήγησε ο κ. Γεωργίου το κράτος θα καλύπτει οικονομικά τις ανάγκες των αυτονομημένων νοσηλευτηρίων.

Η αυτονόμηση είπε ο κ. Γεωργίου θα δώσει στο κάθε νοσηλευτήριο την δυνατότητα να εξετάσει τις ανάγκες του και να μπορεί ευκολότερα να τις προωθήσει για κάλυψη.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here