Η ΠΣΕΜ εμπιστεύεται τους συνδέσμους γονέων.

0
193

Αποφασισμένοι να εντείνουν τις δυναμικές τους κινητοποιήσεις δηλώνουν τα μέλη της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών εάν το Υπουργείο δεν ακούσει τις απόψεις τους αναφορικά με το νέο νομοσχέδιο για την παιδεία δήλωσε  εκ μέρους της ΠΣΕΜ ο Ζαφείρης Δημητρίου.

Ο κ. Δημητρίου είπε ότι παρόλο που η ΠΣΕΜ εμπιστεύεται τους συνδέσμους γονέων και τις προσπάθειες που καταβάλλουν για μεταρρύθμιση του νομοσχεδίου με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να υποστηρίζει την ουσιαστική μάθηση, εντούτοις, η στάση του Υπουργείου απέναντι τους είναι αποκαρδιωτική.

Καθώς πλησιάζουν οι μέρες που το σχετικό νομοσχέδιο θα έρθει στη Βουλή προς ψήφιση είπε ο κ. Δημητρίου και εφόσον βλέπουμε ότι το Υπουργείο Παιδείας δεν δείχνει διάθεση ούτε καν να μας ακούσει εμείς αποφασίσαμε να εντείνουμε τις δυναμικές μας κινητοποιήσεις κατέληξε ο Ζαφείρης Δημητρίου.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here