Στις 16 Ιουνίου θα συνεχιστεί ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου η εκδίκαση των 5 κατηγορουμένων για την υπόθεση του ΣΑΠΑ.
Στην σημερινή δικάσιμο ο συνήγορος υπεράσπισης του Φειδία Σαρίκα ζήτησε την κλήτευση του Γεωργίου Μπάφα ως μάρτυρα.
Ο Γεώργιος Μπάφας είναι ο εκπρόσωπος της εταιρείας Awatech.
Στο αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του Φειδία Σαρίκα η κατηγορούσα αρχή έφερε ένσταση δηλώνοντας ότι μπορούν να αιτιολογήσουν γιατί δεν επιθυμούν να εμφανιστεί ενώπιον του Δικαστηρίου ο Γεώργιος Μπάφας.
Ο συνήγορος υπεράσπισης του Γιώργου Σιαηλή υπέβαλε το αίτημα να κλητευθεί εκ νέου ως μάρτυρας ο πρώην δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας αφού όπως υποστήριξε η μαρτυρία του ήρθε αφού είχε διαφανεί η εμπλοκή του στο σκάνδαλο του ΧΥΤΑ Πάφου.
Ο συνήγορος υπεράσπισης του Γιώργου Μιχαηλίδη αιτήθηκε να κλητευθεί ως μάρτυρας ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Έμπας Θουκιδίδης Χρυσοστόμου.
Το Δικαστήριο έκανε αποδεκτό το αίτημα του συνηγόρου του Γιώργου Μιχαηλίδη και διέταξε την συνέχιση της εκδίκασης της υπόθεσης στις 16 Ιουνίου στις 9 το πρωί, με τους πέντε κατηγορούμενους να αφήνονται ελεύθεροι με τους ίδιους περιοριστικούς όρους.
ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ

