Σε δύσκολη καμπή

0
95

Παρόλο που η συνθήκη του Σένγκεν δεν έχει καταρρεύσει, βρίσκεται σε μια δύσκολη καμπή η οποία ενέχει κινδύνους για την Ευρώπη στο σύνολό της δήλωσε ο Συντονιστής Προγραμμάτων Εκπόνησης Διδακτορικών του Πανεπιστημίου Νεάπολης, Παντελής Σκλιάς.

Ο κ.Σκλιάς είπε ότι η Ευρώπη αντέδρασε γρήγορα στην οικονομική κρίση στήνοντας τους απαραίτητους μηχανισμούς για την αντιμετώπισή της αλλά στην περίπτωση του προσφυγικού που η κάθε χώρα πλήττεται σε προσωπικό επίπεδο αποδείχθηκε αδύναμη να αντιδράσει, τις περισσότερες φορές φοβούμενη το πολιτικό κόστος.

Εάν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, είπε ο κ. Σκλιάς το όλο Ευρωπαϊκό οικοδόμημα θα βρεθεί μπροστά στον κίνδυνο της κατάρρευσης κάτι το οποίο αντιλαμβάνονται όλοι στην Ευρώπη.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here