Πώς να ντυθείς σε 5 λεπτά

Πλέον μπορείς να ντυθείς εύκολα και γρήγορα.

Ξυπνάς το πρωί και τρέχεις να προλάβεις και δεν έχεις ώρα ούτε να απολαύσεις το πρωινό σου; Εμείς σου έχουμε τη λύση.

Πλέον μπορείς να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στο να συνδυάσεις τα ρούχα σου και να ντυθείς μέσα σε 5 λεπτά ακολουθώντας τις πιο κάτω συμβουλές.

Αν κάνεις τα παρά κάτω όχι μόνο θα είσαι στιλάτη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά θα είσαι και έτοιμη για οποιαδήποτε κατάσταση που μπορεί να προκύψει μέσα στη μέρα σου.

1) Οργάνωσε τη ντουλάπα σου

Όταν η ντουλάπα σου είναι λίγο ακατάστατη τότε είναι λογικό να μη βρίσκεις ρούχα. Ένας εύκολος τρόπος για να αποφύγεις αυτή τη διαδικασία είναι να χωρίσεις τα ρούχα σου σε κατηγορίες: casual, γραφείου, εξόδου, κλπ. Αλλιώς μπορείς να τα κατατάξεις ανά χρώμα ή ανά είδος, αναλόγως τι σε βολεύει.

2) Μάθε πληροφορίες για τον καιρό της επόμενης μέρας

Το καλύτερο θα ήταν να διαβάσεις ή να δεις το δελτίο καιρού για την επόμενη μέρα για να είσαι προετοιμασμένη. Αλλιώς τα ρούχα που βρήκες την προηγούμενη μέρα μπορεί να μην είναι κατάλληλα αν π.χ. βρέχει καταρρακτωδώς.

3) Σκέψου τι θα κάνεις την επόμενη μέρα

Για να είσαι απολύτως προετοιμασμένη τσέκαρε την ατζέντα σου και δες τι θα κάνεις την μέρα που έρχεται. Meetings και μετά έξοδο με τις φίλες σου; Φόρα κάτι που θα μπορείς να κάνεις την αλλαγή από γραφείο σε μπαρ -όπως ένα φόρεμα σε συνδυασμό με σακάκι το οποίο μπορείς να βγάλεις αργότερα.

4) Βρες τα ρούχα σου από το προηγούμενο βράδυ

Αφού ξέρεις τι καιρό θα κάνει και σε τι περιστάσεις θα βρεθείς μέσα στη μέρα, είναι ώρα να προετοιμάσεις το look σου. Εσώρουχα, μπλούζα, παντελόνι, παπούτσια κλπ. Αν δεν είσαι σίγουρη για το τι να φορέσεις διάλεξε μία ολόσωμη φόρμα ή φόρεμα.

5) Βάλε τα απαραίτητα στην τσάντα σου από το προηγούμενο βράδυ Τώρα που το outfit σου είναι έτοιμο, είναι στιγμή να στραφείς στην τσάντα σου. Έχεις μέσα κινητό, πορτοφόλι, κλειδιά, κάρτες ή ο,τι άλλο χρειάζεσαι;

Όταν ακολουθήσεις τι πιο πάνω συμβουλές τότε θα είσαι πανέτοιμη και θα χρειαστείς μόνο 5 λεπτά να προετοιμαστείς την επόμενη ώρα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ