Το top 5 των πιο sexy ποδοσφαιριστών του Euro

Κορίτσια ξεκίνησε το Euro και δεν έχετε τι να κάνετε; Εμείς σας έχουμε τη λύση!

Αυτή τη περίοδο όλες οι γυναίκες πλήττουν, ενώ ο ανδρικός πληθυσμός το διασκεδάζει. Ο λόγος; Μα το Euro φυσικά!

Λοιπόν κορίτσια, ξέρω πόσο βαρετό είναι για εσάς να βλέπετε ποδόσφαιρό και επειδή σας καταλαβαίνω απόλυτα να σας πω ότι σας βρήκα κίνητρο. Ποιο είναι αυτό; Οι ποδοσφαιριστές φυσικά!

Ναι ναι καλά καταλάβατε από σήμερα ξεκινάμε να βλέπουμε ποδόσφαιρό. Θα βλέπουμε τα πιο σημαντικά παιχνίδια με τους πιο ωραίους και sexy ποδοσφαιριστές που θα δείτε πιο κάτω.

Βέβαια η σειρά προτίμησης μπορεί να αλλάξει για την κάθε μια από εσάς, καθώς όπως θα δείτε και εσείς δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιος είναι πιο ωραίος. Εμείς σας τους παρουσιάζουμε και από εδώ και πέρα εσείς αποφασίζεται ποιο «παιχνίδι» θα σας αρέσει περισσότερο.

5) Yannick Carrasco- Βέλγιο

Ο Yannick έχει γεννηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου του 1993 και είναι Βέλγος ποδοσφαιριστής. Αγωνίζεται με τα χρώματα της Atlético Madrid από το 2016 και είναι στην εθνική Βελγίου. Αν και μικρός σε ηλικία καίει καρδιές φέτος στο Euro.

4) Sergio Ramos- Ισπανία

Ο Ramos γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου, 1986 και είναι Ισπανός ποδοσφαιριστής. Παίζει για τη Ρεάλ Μαδρίτης και στην εθνική ομάδα Ισπανίας. Αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού αλλά και ως δεξί μπακ. Επιπλέον, μπορεί να χαρικτηριστεί και ως ένα αντρικό fashion icon (πολύ στυλ κορίτσια ο τύπος!).

3) Marc Bartra- Ισπανία

Ο Marc γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 1991 και είναι διεθνής Ισπανός ποδοσφαιριστής. Ανήκε στην ομάδα της Barcelona και είναι αμυντικός. Παράλληλα, εμείς θα το προτείναμε να ασχοληθεί και με το μόντελινγκ.

2) Gerard Pique- Ισπανία

Γεννημένος στις 2 Φεβρουαρίου του 1987, ο Pique είναι Ισπανός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός για τη Μπαρτσελόνα και την εθνική ομάδα Ισπανίας. Τυχερή η Shakira κορίτσια!

1) Cristiano Ronaldo – Πορτογαλία

Φυσικά στο νούμερο 1 του δικού μας top 5 δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Cristiano Ronaldo. Και για όσες δε το γνωρίζουν (που αποκλίεται), ο Ronaldo είναι Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για τη Ρεάλ Μαδρίτης και για την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Επιπλέον, έχει κατακτήσει και τέσσερις φορές το βραβείο του Χρυσού Παπουτσιού. Και κούκλος και τρομερός παίχτης!

Λοιπόν κορίτσια, ακόμα να πειστείτε; Νομίζω είναι καιρός να αρχίσετε να βλέπετε to Euro!

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ