Μερικές χρήσεις της μπύρας που δε φαντάζεστε

Η μπύρα δεν είναι απλά ένα αλκοολούχο ποτό, αλλά έχει και κάποιες ιδιότητες που δεν τις φανταζόμασταν.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, η έρευνα μας παρουσιάζει κάποιες καλές ιδιότητες της μπύρας και μάλιστα χωρίς καν να την πιούμε.

1) Η μπύρα βοηθά στη μείωση του ροχαλητού.

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή ενώ θα κάνετε στο σύντροφο σας και στον εαυτό σας μεγάλο καλό. Για να βοηθήσει η μπύρα θα πρέπει να βρείτε ένα μπλουζάκι με τσέπη πουκαμίσου. Στην τσέπη, βάλτε ένα κουτάκι μπύρας και ασφαλίστε το στη θέση με μια παραμάνα. Όταν πέσετε για ύπνο, φορέστε το μπλουζάκι ανάποδα. Οι έρευνες δείχνουν πως ροχαλίζουμε περισσότερο όταν είμαστε ξαπλωμένοι ανάσκελα, ενώ το κουτάκι της μπύρας στην πλάτη σας θα σας εμποδίζει να γυρίσετε, παραμένοντας πάντα πλάγια και έτσι θα ροχαλίζετε σαφώς λιγότερο.

2) Ατίθασα μαλλιά.

Έχετε ατίθασα μαλλιά και δεν ξέρετε τι να κάνετε; Μην απελπίζεστε γιατί σας έχουμε τη λύση. Μερικές σταγόνες μπύρας μπορούν να δαμάσουν τα ατίθασα μαλλιά σας. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως αφρό χτενίσματος απλά να θυμάστε ότι δεν πρέπει να τα παρακάνετε.

3) Μασάζ με μπύρα.

Δε χρειάζεται πλέον να πιούμε μπύρα για να χαλαρώσουμε. Μπορείτε απλά να πάρετε ένα κουτάκι μπύρας αυτούσιο και να κάνετε μόνοι σας μασάζ στον εαυτό σας. Κάντε μασάζ στα πέλματά σας, στηριχτείτε σε ένα τοίχο και με τη βοήθεια της μπύρας κάντε μαλάξεις στην πλάτη σας και με τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιήστε το κουτάκι για τους γλουτούς, τους μηρούς και τον αυχένα σας. Η πίεση που ασκείται χαλαρώνει τους μύες και διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή.

4) Αφρόλουτρο με μπύρα.

Σε μια μπανιέρα γεμάτη με ζεστό νερό, ρίξτε και ένα μπουκάλι μπύρα. Η μπανιέρα θα αφρίσει εντυπωσιακά, ενώ η μαγιά θα ενυδατώσει ιδανικά το δέρμα σας. Μείνετε στη μπανιέρα για 20 λεπτά και μετά σκουπιστείτε χωρίς να ξεπλυθείτε με νερό πρώτα. Μην φοβάστε ότι θα μυρίζετε μπύρα, αν θεωρήσουμε ότι σας απασχολεί κάτι τέτοιο. Δεν θα μυρίζετε μπύρα, αλλά σαν φρεσκοψημένο ψωμί. Και πάλι η μαγιά δηλαδή θα έχει κάνει το θαύμα της.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ