Ποια είναι τα μεγαλύτερα trends του καλοκαιριού;

Το καλοκαίρι έφθασε και εμείς πρέπει να προετοιμάσουμε τη ντουλάπα μας.

Παρόλο που ο καιρός πήγε να μας τα χαλάσει την προηγούμενη εβδομάδα, το καλοκαίρι είναι πιο κοντά από ποτέ. Και εμείς ως γυναίκες και fashion lovers πρέπει να εντυπωσιάσουμε και φέτος. Πρέπει να αποκτήσουμε το κατάλληλο look για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

Τι μας προτείνει η μόδα, λοιπόν, γι’ αυτή την καλοκαιρινή σεζόν;

Εμείς ψάξαμε και σας βρήκαμε τα 4 μεγαλύτερα trends:

1) Φορέματα 90s

Τα 90s φορέματα είναι θηλυκά και συγχρόνως sexy. Μαζί με το φόρεμα μπορείτε να συνδυάσετε μια maxi ζακέτα για πιο casual look.

2) Εκκεντρικά κομμάτια

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα trends αυτή τη στιγμή είναι το εκκεντρικό look. Βλέπουμε έντονα χρώματα με πολλά prints και λεπτομέρειες σε διαφορετικά υφάσματα. Αυτό το trend εμφανίστηκε και σε γνωστούς οίκους μόδα, όπως Gucci και Miu Miu.

3) Πουκάμισα σε διάφορα σχέδια

Ένα πουκάμισο κάνει ένα look αμέσως πιο chic. Τα πουκάμισα σε διαφορετικά μεγέθη και στιλ αυτή τη σεζόν δείχνουν υπέροχα και υπάρχουν άπειρες επιλογές για να διαλέξετε το κατάλληλο.

4) Off the shoulder tops 

Ρούχα με έξω τους ώμους είναι must αυτή τη σεζόν. Τα φορέματα και tops και ιδιαίτερα μακριμάνικα tops που αφήνουν να φαίνεται μόνο το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείχνεις σοφιστικέ και συγχρόνως sexy, αλλά και in fashion.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ