Ελέφαντας δέχθηκε ερωτική απογοήτευση και ξεσπά

Πληγωμένος από τον έρωτα, ένας ελέφαντας κατάστρεψε 15 αυτοκίνητα.

Η ερωτική απογοήτευση δεν κάνει διακρίσεις. Μπορεί ένας άνθρωπος να πονά όταν αυτός που έχει ερωτευτεί δεν ανταποκρίνεται, το ίδιο όμως συμβαίνει και στα ζώα, απ’ ότι φαίνεται.

Ζωντανό παράδειγμα ο ελέφαντας που θα δείτε στο βίντεο.

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, ένας ελέφαντας εξέφρασε το θυμό του, όταν δέχτηκε ερωτική απογοήτευση από ένα θηλυκό.Μετά την απόρριψη που δέχθηκε από μια ελεφαντίνα, θύμωσε τόσο πολύ που κατάστρεψε 15 αυτοκίνητα.

Το περιστατικό συνέβηκε σε ζωολογικό πάρκο στην επαρχία Γιουνάν της Κίνας, ενώ ο θυμωμένος ελέφαντας κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο ελέφαντας, πριν ξεσπάσει, είχε δεχθεί απορρίψη από μια θηλυκή ελεφαντίνα, η οποία προτίμησε να ζευγαρώσει με ένα άλλο αρσενικό ελέφαντα στο πάρκο.

Την ελεφαντίνα διεκδικούσαν οι δυο αρσενικοί ελέφαντες στη μάχη για το ζευγάρωμα. Τελικά το θηλυκό αποφάσισε να ζευγαρώσει με τον άλλο ελέφαντα και ο «ηττημένος» ξέσπασε πάνω σε αυτοκίνητα τουριστών.

Την «ήττα» του ελέφαντα παρακολούθησαν εκατοντάδες τουρίστες που βρέθηκαν στο πάρκο εκείνη τη μέρα, ενώ ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως τα μέτρα ασφαλείας είναι αυστηρά στο συγκεκριμένο πάρκο, ενώ θα αποζημιώσει όσους τουρίστες έχουν υποστεί ζημιά.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ