Το viral βίντεο της ημέρας – Η αθλήτρια που «έριξε» ένα στάδιο και το διαδίκτυο

Αθλήτρια ενόργανης από την γυμναστική ακαδημία U.C.L.A. στις ΗΠΑ χορεύει χιπ –χοπ ταυτόχρονα με τις ασκήσεις εδάφους και τρελαίνει το διαδίκτυο.

Μια αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής φρόντισε να διαφοροποιήσει, λίγο, με το δικό της τρόπο τους αγώνες ενόργανης μεταξύ του U.C.L.A. και του πανεπιστημίου της Γιόυτα στις Η.Π.Α.

Οι αγώνες, λοιπόν, φρόντισε να μην ήταν οι συνηθισμένοι, καθώς η αθλήτρια παρουσίασε ένα διαφορετικό πρόγραμμα.

Μόλις τελείωσε με την πρώτη της άσκηση εδάφους, η Σοφίνα ΝτεΧεσούς από την Καλιφόρνια , άρχισε να κινείται σε ρυθμούς street dance.

Ακολούθως, συνέχισε με τις υπόλοιπες ασκήσεις στις οποίες είχε προσθέσει ανάμεσα τους κινήσεις χιπ – χοπ, όπως και στην αρχή, και κατάφερε να «ρίξει» το διαδίκτυο, αλλά και το στάδιο.

Με αυτό τον εναλλακτικό τρόπο έδωσε μια άλλη έννοια στις ασκήσεις εδάφους της ενόργανης γυμναστικής, αλλά και τη νίκη στην ομάδα της, αφού έλαβε με άριστα το 10, 9,925.

Η νεαρή αθλήτρια απέκτησε θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, καθώς το βίντεο με τη χορογραφία της διαμοιράστηκε 400.000 φορές στο Facebook, ενώ ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολές μέσα σε 2 μέρες. Το βίντεο στο YouTube έχει φτάσει σχεδόν τα 7 εκατομμύρια views μέχρι τώρα.

Η αθλήτρια τράβηξε και την προσοχή της New York Times και όταν ρωτήθηκε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, πως σκέφτηκε να συνδυάσει αυτό το χιπ-χοπ με τις ασκήσεις της ενόργανης, η ίδια απάντησε πως: «Αγαπώ το χορό. Ήθελα να ολοκληρώσω τη τελευταία μου χρονιά στο πανεπιστήμιο με ένα μπαμ».

Απολαύστε το βίντεο!

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ