Μέρες εθνικής καταστροφής

Ως μέρες εθνικής καταστροφής χαρακτήρισε το τελευταίο τριήμερο ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Γιώργος Γιαλλούρης αναφερόμενος στις εκτεταμένες πυρκαγιές που ξέσπασαν από αμέλεια τόσο στην Πάφο όσο και στην περιοχή Σολέας.

Ο κ. Γιαλλούρης δήλωσε ότι η αποδυνάμωση των υπηρεσιών που άπτονται της προστασίας των δασών έχει οδηγήσει στο γεγονός να τρέχουμε εκ των υστέρων να επιλύσουμε τα προβλήματα αντί να έχουμε δημιουργήσει ισχυρούς μηχανισμούς πρόληψης και προστασίας.

Ο κ. Γιαλλούρης αναφερόμενος στην αμέλεια που προκάλεσε τις φωτιές δήλωσε ότι όλα καταλήγουν στην παιδεία που ξεκινά από την οικογένεια και η οποία θα πρέπει να οικοδομηθεί κατά την διάρκεια των ετών που τα παιδιά φοιτούν στα σχολεία.

Δυστυχώς είπε ο κ. Γιαλλούρης και οι τελευταίες εξαγγελίες του υπουργού παιδείας προμηνύουν ότι περισσότερα παιδιά δεν θα μπορούν να συνεχίσουν το σχολείο πέραν της γυμνασιακής εκπαίδευσης.

Ως ΑΚΕΛ είπε ο κ. Γιαλλούρης θα επαναφέρουμε τις προτάσεις μας για την παιδεία τόσο ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής της βουλής όσο και ενώπιον του Υπουργού.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ