Αποκλεισμός των προσβάσεων προς τη θάλασσα στη Χλώρακα

Με αφορμή τις καταγγελίες από κατοίκους της Κοινότητας Χλώρακας αναφορικά με αποκλεισμό των προσβάσεων προς τη θάλασσα από επιχειρηματίες ο Βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Συμμαχία Πολιτών Χαράλαμπος Θεοπέμπτου είπε ότι αυτή η ενέργεια είναι παράνομη και κάλεσε τις τοπικές αρχές αλλά και την Έπαρχο Πάφου να λάβουν τα ενδεικνυόμενα μέτρα.

Ο κ.Θεοπέμπτου μιλώντας στο ΡΠ τόνισε ότι είναι παράνομο να κλείνει οποιοσδήποτε την πρόσβαση προς την παραλία, και κάλεσε παράλληλα και τις τοπικές αρχές να συμμορφώνονται με τις διατάξεις του νόμου που αφορούν τον αριθμό κρεβατιών και ομπρελών που θα τοποθετούνται ούτως ώστε να υπάρχουν και χώροι ελεύθεροι για τους πολίτες που δεν επιθυμούν να αγοράσουν αυτές τις υπηρεσίες.

Ο κ. Θεοπέμπτου κληθείς να σχολιάσει το έργο της νέας βουλής είπε ότι στις προτεραιότητες του Κινήματος Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών είναι να δημιουργηθεί το πλαίσιο εκείνο που θα ενθαρρύνει την ενεργότερη συμμετοχή των πολιτών σε αποφάσεις που τους αφορούν άμεσα ξεκινώντας από την τοπική αυτοδιοίκηση και κάλεσε τους πολίτες να αξιοποιήσουν αυτή την δυνατότητα.