Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον Κατακλυσμό στον Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς

Πλούσιο θα είναι και φέτος το πρόγραμμα εκδηλώσεων για την γιορτή του Κατακλυσμού στον Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς δήλωσε ο Δήμαρχος της Πόλης Άγγελος Οδυσσέως.

Ο κ. Οδυσσέως είπε ότι οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν και φέτος πολυπολιτισμική εκδήλωση όπου κάτοικοι από διάφορες χώρες θα συναντηθούν για να μοιραστούν παραδόσεις και συνήθειες μαγειρεύοντας παραδοσιακά εδέσματα των χωρών τους ενώ την ημέρα του κατακλυσμού ο Δήμος έχει διοργανώσει ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και καλεί τόσο τους δημότες όσο και τους επισκέπτες να επισκεφθούν την Πόλη Χρυσοχούς για το τριήμερο.

Ο κ. Οδυσσέως επεσήμανε ότι εμπόδιο για την ανάπτυξη της περιοχής είναι η δυσκολία στην προσβασιμότητα αφού το πρόβλημα του οδικού δικτύου εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την τον Δήμο στερώντας του την δυνατότητα να αναπτυχθεί τουριστικά.

Ο κ. Οδυσσέως είπε ότι τόσο η νέα βουλή όσο και η κυβέρνηση θα πρέπει να δουν σοβαρά και να επιλύσουν το πρόβλημα του οδικού δικτύου που έχει αποκλείσει την περιοχή από την δυνατότητα να αξιοποιήσει την τουριστική περίοδο ανεβάζοντας σε ανησυχητικά επίπεδα τα ποσοστά ανεργίας στον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ