Να προτιμήσουμε Κύπρο για τις καλοκαιρινές μας διακοπές

Το Κοινωνικό Κίνημα ΣΗΜΑΙΑ εξέδωσε ανακοίνωση χθες με την οποία καλεί τους Κύπριους να προτιμήσουν να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Κύπρο ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την τοπική οικονομία, όπως δήλωσε στο ΡΠ ο Πρόεδρος του ΣΗΜΑΙΑ Σταύρος Αλαμπρίτης.

Ο κ. Αλαμπρίτης κάλεσε τους πολίτες να σκεφθούν με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και να συγκρατήσουν τις διαρροές χρημάτων προς το εξωτερικό στην τοπική οικονομία που τόσο τις έχει ανάγκη αφού θα επωφεληθεί και ένας μεγάλος αριθμός μικρών επιχειρηματιών που ασχολούνται με τον τουριστικό τομέα.

Ο κ. Αλαμπρίτης κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μάριο Ντράγκι για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, τα οποία αποτελούν τον ανασταλτικό παράγοντα ανάκαμψης της Ευρωζώνης, δήλωσε ότι ο κ. Ντράγκι θα πρέπει να απευθυνθεί στις τράπεζες, και στην πολιτική που εφαρμόζουν απέναντι στους δανειολήπτες.

Καταλήγοντας ο κ.Αλαμπρίτης κάλεσε τους δανειολήπτες να παραστούν στην ανοικτή συγκέντρωση του ΣΗΜΑΙΑ που θα διεξαχθεί στην Κοφίνου στις 26 Ιουνίου όπου οι νομικοί του Κινήματος θα εξηγήσουν το τι θα πρέπει να κάνουν οι πολίτες για την εξυγίανση και αναδιάρθρωση των δανείων τους.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ