Η νέα λειτουργία του Facebook που θα «κλείσει» σπίτια

Ακόμα μια νέα λειτουργία του Facebook εμφανίστηκε και διχάζει.

Το Facebook από τότε που δημιουργήθηκε δε σταματά να μας εκπλήσσει, πότε θετικά και πότε αρνητικά.

Από τότε που εφηύρε τον υψωμένο αντίχειρα (ξέρετε το χαρακτηριστικό like) εμείς ενθουσιαστήκαμε και αρχίσαμε να χαρίζουμε τα likes μας παντού. Αυτό που δε ξέραμε είναι ότι θα έφτανε κάποια στιγμή που το Facebook θα μας «κάρφωνε» στους διαδικτυακούς μας φίλους για το που τα χαρίσαμε.

Το Facebook με τη νέα του λειτουργία μπορεί να μας φρεσκάρει και εμάς τη μνήμη για το που βάλαμε τα likes μας ή ακόμα καλύτερα για το που χάρισε ο φίλος μας ή φίλη μας τα δικά του/της «Μου αρέσει».

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στη μπάρα αναζήτησης του Facebook να γράψετε photos liked by και το όνομα αυτού που επιθυμείτε να δείτε και τότε, έτσι απλά, θα εμφανιστούν όλες οι φωτογραφίες που το συγκεκριμένο άτομο έχει κάνει likes.

Τώρα αν έχετε κάτι να κρύψετε εμείς λυπόμαστε πολύ γιατί θα την «πατήσετε»! Εκτός και αν αρχίσετε να κάνετε «unlike» ή κάτι ακόμα πιο εύκολο, να ενισχύσετε την ασφάλεια του προφίλ σας για το ποιος μπορεί να δει τις φωτογραφίες που σας «άρεσαν».

Προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε!

Και κάπως έτσι το Facebook δεν ανακηρύσσεται μόνο ως το πιο διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως, αλλά και ως η μεγαλύτερη κουτσομπόλα όλων των εποχών!

Εμείς οφείλαμε να σας ενημερώσουμε πάντως!

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ