Τερματοφύλακας με συμμετοχή στην Ρεαλ Μαδρίτης έρχεται στην Πάφο.

Τον Jordi Codina αναμένει στην προπόνηση της η Πάφος FC σήμερα το απόγευμα.

Η ομάδα της πόλης μας πρόκειται να κάνει μια μεγάλη κίνηση γιατί μπορεί ο Codina να ήρθε στο ΑΠΟΕΛ και να μην πήρε χρόνο συμμετοχής σε επίσημο αγώνα αφού προέκυψαν διάφορα απρόοπτα έχει όμως ένα αξιόλογο βιογραφικό το οποίο φτάνει και περισσεύει για την ομάδα της πόλης μας.

Συγκεκριμένα στο παρελθόν ο Codina αγωνίστηκε για 6 χρονιές στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας με την φανέλα της Χετάφε ενώ πιο παλιά αποτέλεσε μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία είχε μάλιστα 79 συμμετοχές ως τερματοφύλακας στην Β' ομάδα αλλά και 1 συμμετοχή στην Α΄ομάδα.

Η σταδιοδρομία του Codina στην Βασίλισσα της Ευρώπης θα μπορούσε μάλιστα να ήταν καλύτερη αν δεν πετύχαινε την περίοδο στην οποία η Ρεάλ είχε τον μεγάλο Ικερ Κασίγιας.

Αναλογιζόμενοι όλα αυτά πρόκειται για μια πολύ καλή περίπτωση και θεωρητικά ο Codina μπορεί να βοηθήσει την Πάφος FC με την εκπλήρωση των στόχων της.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις μέχρι την οριστική συμφωνία ενώ να αναφέρουμε πως ο τερματοφύλακας σε περίπτωση που παραχωρηθεί θα είναι με την μορφή του δανεισμού μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ