Ποιο είναι το πιο δημοφιλές, αλλά και επικίνδυνο σημείο για selfie στον κόσμο;

Χιλιάδες επισκέπτες ανά τον κόσμο, επισκέπτονται το Ρίο της Βραζιλίας για να πάνε σε ένα συγκεκριμένο σημείο και να βγάλουν μια εντυπωσιακή selfie.

To όρος Pedra de Gavea αποτελεί σημείο αναφοράς για το Ρίο Ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία. Γιατί; Επειδή εκεί μπορείς να βγάλεις μια υπέροχή, αλλά και ριψοκίνδυνη selfie.

Το μέρος βρίσκεται μέσα στο προστατευόμενο τροπικό δάσος Parque Nacional da Tijuca και το επισκέπτονται πάρα πολλοί τουρίστες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου για την αναμνηστική τους φωτογραφία.

Όμως, το εν λόγω σημείο είναι και επικίνδυνο, καθώς αν κάποιος δεν είναι προσεκτικός μπορεί να προκαλέσει ατύχημα. Γι’ αυτό το λόγο, με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο εκφράζονται φόβοι ότι θα υπάρξουν πολλά ατυχήματα, αφού πολλοί τουρίστες θα σπεύσουν να επισκεφθούν το όρος.

Για να φτάσει κανείς στο σημείο πρέπει να περπατήσει για τουλάχιστον 3 ώρες μέσα στο δάσος, ενώ παράλληλα, θα πρέπει να κάνει και σύντομη αναρρίχηση στα βράχια.

Μέχρι τώρα, χιλιάδες επισκέπτες έχουν πάει στο Pedra de Gavea και τα κοινωνικά δίκτυα έχουν κατακλυστεί από εντυπωσιακές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν εκεί.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ