Παρασκήνιο από την απονομή των βραβείων Grammy

Taylor Swift και Ed Sheeran είχαν τη τιμητική τους στα βραβεία, ενώ η Adele ήταν κάπως «απογοητευτική».

Πραγματοποιήθηκε χθες τα ξημερώματα η απονομή των βραβείων Grammy.

Την παράσταση έκλεψε η Taylor Swift, η οποία άνοιξε την απονομή φορώντας μια ολόσωμη φόρμα με πετράδια και έχοντας κόψει τα μαλλιά της σε κοντό καρέ.

Η Taylor Swift τραγούδησε τη μεγάλη της επιτυχία «Out of the Woods», από το δίσκο της «1989» συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα πάνω της.

Αντίθετα, απογοητευτική ήταν η εμφάνιση της Adele στα βραβεία. Απ’ ότι φαίνεται η τραγουδίστρια είχε τεχνικά προβλήματα, τα οποία κατέστρεψαν, εν μέρει, την πολύ αναμενόμενη εμφάνιση της. Η ίδια ήρθε σε φοβερή αμηχανία, καθώς δεν ήξερε πώς να τα αντιμετωπίσει.

Η τραγουδίστρια αργότερα δήλωσε στο Twitter ότι η αιτία της «καταστροφικής» της εμφάνιση ήταν τα μικρόφωνα που έπεσαν πάνω στο πιάνο, τα οποία προκάλεσαν αυτό τον άσχημο ήχο που ακούστηκε. Παράλληλα, υποστήριξε πως «συμβαίνουν και ατυχίες».

Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς ήταν η Taylor Swift και ο Ed Sheeran. Πιο συγκεκριμένα, το βραβείο για το «Album of the Year» πήγε στην Taylor Swift για το άλμπουμ της «1989». Επίσης, το βραβείο για το «Τραγούδι της Χρονιάς», αλλά και για την καλύτερη pop ερμηνεία απέσπασε Ed Sheeran για το τραγούδι «Thinking Out Loud».

Έτσι για την ιστορία, να σας ενημερώσουμε ότι πέρσι το κομμάτι «Thinking Out Loud» έγινε το πρώτο τραγούδι που ακούστηκε 500 εκατομμύρια φορές από το Spotify.

Επιπλέον, το συγκεκριμένο κομμάτι έχει γίνει αγαπημένο τραγούδι σε γάμους και σε ρομαντικές καταστάσεις γενικότερα.

Ο 25χρονος τραγουδιστής Ed Sheeran ήταν και πέρσι υποψήφιος στα Grammy, ως ο «Καλύτερος Ανερχόμενος Τραγουδιστής», ενώ το άλμπουμ του «Χ» είχε προταθεί ως το «Άλμπουμ της Χρονιάς» για πέρσι.

Επιπρόσθετα, η Rihanna  είχε προγραμματισμένη εμφάνιση χθες στα βραβεία. Παρ’ όλα αυτά, δεν εμφανίστηκε ποτέ, γιατί, σύμφωνα με εκπρόσωπο της, η αγαπημένη τραγουδίστρια είχε βρογχίτιδα και ακολούθησε τη συμβουλή του γιατρού της και να μη τραγουδήσει.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ