Έπαιζαν μπάλα με το κεφάλι Πακιστανού - Φρικιαστικές αποκαλύψεις από πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής

Το κλίμα εκφοβισμού και τα "γυμνάσια" μίσους στα οποία υποβάλλονται τα νέα μέλη για να στρατολογηθούν περιγράφει πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που δημοσιεύει η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ. Όπως λέει, όταν τα νεοφώτιστα μέλη δρουν με "επιτυχία", επιβραβεύονται και ο "ηρωισμός" τους καταγράφεται σε ειδικό τετράδιο. Περιγράφοντας σκηνές απο Κου Κλουξ Κλαν το πρώην μέλος περιγράφει: "ερχόντουσαν την επόμενη μέρα και χειροκροτούσαν και έλεγαν μπράβο στον τάδε που έδειρε τον Πακιστανό.

Εκεί άρχισε για μένα η αντίστροφη μέτρηση". Οι ανατριχιαστικές περιγραφές δεν έχουν τέλος: "Δεξί χέρι του Πατέλη μας δήλωνε περήφανος για το πώς είχε ξαπλώσει Πακιστανό στο πάτωμα και κλώτσησε το κεφάλι του σαν να βάραγε πέναλτι". Προσθέτει πως "για να μπεις στον Κλειστό Πυρήνα και να γίνεις δεξί χέρι του επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, χρειάζεται να δείρεις Πακιστανούς".

Η περιγραφή της συμπεριφοράς των μελών της ΤΟ Νίκαιας συγκλονίζει: "Ένα μέλος ήταν εγχειρισμένος στο κεφάλι γιατί είχε καρκίνο. Με τη δικαιολογία ότι έκλεψε ένα ευρώ, τον έσπασαν στο ξύλο, πέντε άτομα. Και τελικά τον διέγραψαν", σημειώνει. Ο πρώην χρυσαυγίτης, περιγράφει και τα μηχανοκίνητα τάγματα της οργάνωσης που λέγονται "ινόβα", από τη μάρκα μηχανών που χρησιμοποιούν.

Το συγκεκριμένο τάγμα παρομοιάζεται με το μηχανοκίνητο σώμα ΔΕΛΤΑ της ΕΛΑΣ. Πρόκειται για μέλη που αναλαμβάνουν να σπεύσουν, όποτε οι επικεφαλής δώσουν την εντολή. Η Ομάδα "Κένταυρος" Πρόκειται για τους ανηλίκους της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, τους οποίους τους δέχονται στα γραφεία τους και τους υποβάλουν στην κατάλληλη "εκπαίδευση" και πλύση εγκεφάλου. Για τον Γ. Ρουπακιά, δράστη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, απορεί για το πώς έφτασε να κάνει φόνο.

"Το μόνο που με παραξενεύει είναι τι πλύση εγκεφάλου έκαναν στον Ρουπακιά για να του οπλίσουν το χέρι" και προσθέτει ότι η μόνη εξήγηση που μπορεί να δώσει, είναι ότι πήρε εντολή να πάει και να σκοτώσει. Μάλιστα, το πρώην μέλος σημειώνει ότι η τοπική οργάνωση της Νίκαιας, ήταν πολύ σημαντική και έδιναν σε αυτή μεγάλη βαρύτητα τα προβεβλημένα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Στην ερώτηση αν ο Μιχαλολιάκος, ο Κασιδιάρης, ο Παναγιώταρος και ο Γερμενής επισκέπτονταν τακτικά τα γραφεία στη Νίκαια, το πρώην μέλος απαντά: "Την υποστηρίζουν πολύ τη Νίκαια, γιατί όλοι μια Νίκαια φωνάζουν για να καθαρίσει. Παντού πάμε και στην Αθήνα έχουμε κατέβει.

Και στην Ηλιούπολη και στο Θέατρο που είχε ανέβει ένα έργο, η Νίκαια ήταν εκεί. Και αν δεν είναι με τις παραλλαγές, θα είναι με τα μαύρα" λέει χαρακτηριστικά.

 

Πηγή: newsit.gr