Έτοιμο να δώσει "μάχες" το ΕΛΑΜ

Το Εθνικό Λαικό Μέτωπο θα παλέψει ούτως ώστε να προσέλθουν ενώπιον της δικαιοσύνης και να πληρώσουν όσοι εμπλέκονται σε σκάνδαλα όσο ψηλά και εάν βρίσκονται δήλωσε εκ μέρους του ΕΛΑΜ ο Γεάδης Γεάδη.

Ο κ. Γεάδη σχολιάζοντας την απόφαση των ελληνικών δικαστηρίων να μην εκδώσουν στην Κύπρο τον Λεωνίδα Μπόμπολα είπε ότι το ΕΛΑΜ έχει την θέση ότι θα πρέπει όλοι ανεξαιρέτως να προσέλθουν και να λογοδοτήσουν για τα σκάνδαλα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο κ. Γεάδης σχολιάζοντας δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Κύπρου σύμφωνα με τις οποίες ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε ότι χάρηκε με την είσοδο του ΕΛΑΜ στη Βουλή είπε ότι αυτό το γεγονός καταδεικνύει την ποιότητα των ανθρώπων που απαρτίζουν το Εθνικό Λαικό Μέτωπο.

Καταλήγοντας ο κ. Γεάδης είπε ότι το ΕΛΑΜ θα φέρει στη Βουλή μια σειρά από νομοθετήματα που θα έχουν ως απώτερο σκοπό την βελτίωση της ζωής των πολιτών όπως η καταβολή του 13ου μισθού των βουλευτών στις ασθενείς κοινωνικές ομάδες και κάλεσε και τα υπόλοιπα κόμματα να τις υποστηρίξουν με την ψήφο τους.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ