"Τέθηκαν οι βάσεις για προστασία των μικρών επιχειρήσεων"

Την άποψη ότι τέθηκαν οι βάσεις για να συνεχιστεί ο αγώνας για την προστασία των μικρών επιχειρήσεων, των αυτοεργοδοτουμένων και των απλών πολιτών εξέφρασε μιλώντας στο ΡΠ ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Κινήματος ΣΗΜΑΙΑ Σταύρος Αλαμπρίτης.

Ο κ. Αλαμπρίτης δήλωσε ότι τώρα που ξεκινούν οι εκποιήσεις οι πολίτες θα πρέπει να λάβουν άμεσα μέτρα για προστασία της περιουσίας τους και τους κάλεσε να ζητήσουν νομική συμβουλή από τους τεχνικούς συμβούλους και νομικούς που διαθέτει το Κίνημα ΣΗΜΑΙΑ.

Έχουμε μέχρι στιγμής, είπε ο κ.Αλαμπρίτης επιτύχει πέραν των 3 χιλιάδων υγιών αναδιαρθρώσεων ενώ μπορούμε να μπλοκάρουμε με νομικά μέτρα οποιαδήποτε εκποίηση επιχειρεί η τράπεζα να κάνει χωρίς την θέληση του ιδιοκτήτη.

Ο κ. Αλαμπρίτης επεσήμανε στους πολίτες να προσέχουν όταν απευθύνονται σε δικηγόρους αυτοί να μην εκπροσωπούν και τις τράπεζες διότι σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα μπορέσουν να επιτύχουν μια δίκαιη και βιώσιμη αναδιάρθρωση των δανείων τους.

Καταλήγοντας ο κ. Αλαμπρίτης εξέφρασε την άποψη ότι σε βάθος χρόνου στον χορό των εκποιήσεων θα μπει και η πρώτη κατοικία αφού όπως είπε τα κόμματα ΔΗΣΥ – ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ με τις νομοθεσίες που ψήφισαν άφησαν εκτεθειμένους τους πολίτες.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ