Σωστή αξιοποίηση της αυξητικής τάσης του τουρισμού

Με προσεκτικές κινήσεις και σωστή αξιοποίηση της αυξητικής τάσης στον εισερχόμενο τουρισμό θα πρέπει να προχωρήσουμε στην νέα χρονιά δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Ντίνος Κάκκουρας.

Ο κ. Κάκκουρας δήλωσε ότι διαφαίνονται θετικές προοπτικές για την νέα τουριστική περίοδο με την ζήτηση από περισσότερες εταιρείες να περιλάβουν την Κύπρο στα δρομολόγιά τους, με έντονο ενδιαφέρον από τουρίστες που δεν θα επισκεφθούν την Τουρκία λόγω των πρόσφατων εξελίξεων στα θέματα τρομοκρατίας, αλλά παράλληλα τόνισε θα πρέπει να επανεξετάσουμε την τιμολόγηση του τουριστικού μας προϊόντος αφού η Κύπρος θεωρείται ακριβός προορισμός έναντι των ανταγωνιστών της.

Ο κ.Κάκκουρας είπε ότι το περιβάλλον είναι πολύ ευμετάβλητο γι αυτό ναι μεν υπάρχει αισιοδοξία για την νέα χρονιά από την άλλη πλευρά όμως θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι έχουμε σοβαρό ανταγωνισμό από άλλες χώρες ενώ παράλληλα θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι τόσο η Αίγυπτος όσο και η Τουρκία έχουν ξεκινήσει τεράστιες εκστρατείες ούτως ώστε να αποσπάσουν μερίδιο από την τουριστική αγορά.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ