Το πόρισμα της νεκροτομής για το θάνατο του 6χρονου

«Ασφυξία συνεπεία εισδρόφυσης εδεσμάτων» η αιτία θανάτου του άτυχου 6χρονου Κωνσταντίνου Ανδρέου, που βρήκε χθες τραγικό θάνατο στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

«Ασφυξία συνεπεία εισδρόφυσης εδεσμάτων» το πόρισμα των ιατροδικαστών Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους που ολοκλήρωσαν πριν από λίγα λεπτά τη νεκροτομή στη σορό του 6χρονου Κωνσταντίνου Ανδρέου, που βρήκε χθες τραγικό θάνατο στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Τα αμείλικτα γιατί των γονιών του, που δεν μπορούν ακόμη να αντιληφθούν το κακό που κτύπησε την οικογένειά τους, απαντώνται από τις 4 αυτές λέξεις που αναγράφονται πλέον στην αιτία θανάτου του μικρού αγγέλου από τη Μοσφιλωτή. Όσο περίεργο και αν ακούγεται, η ασφυξία συνεπεία εισδρόφυσης εδεσμάτων αποτελεί μια από τις φυσικές αιτίες πνιγμού, με την πλειοψηφία των θυμάτων να αποτελούν βρέφη και μικρά παιδιά.

Τραγική λεπτομέρεια το καθαρό ιατρικό ιστορικού του 6χρονου που δεν προδίκαζε σε καμία περίπτωση την ανείπωτη τραγωδία.

Ο μικρός Ανδρέας που ήταν δίδυμος με άλλο αγοράκι και θα πήγαινε φέτος στην α Δημοτικού, μεταφέρθηκε άμεσα από τους γονείς του σε ιδιωτικό ιατρείο στις 11.30 το βράδυ της Κυριακής, άφησε όμως την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στις πρώτες βοήθειες του ΓΝΛ.

Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα στις 16:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στη Μοσφιλωτή.