Η αστυνομία βρήκε τους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού και βιασμού 37χρονης γυναίκας στη Λεμεσό

Αύριο οι δυο ύποπτοι αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου για εξασφάλιση διατάγματος κράτησης τους. Στη σύλληψη δυο Ρουμάνων, 27 και 36 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία στη Λεμεσό, οι οποίοι φέρεται να παραδέχονται ενοχή στην υπόθεση της άγριας κακοποίησης και βιασμού της 37χρονης από την Πολωνία, μητέρας δυο ανήλικων παιδιών, που εντοπίστηκε αιμόφυρτη χθες τα ξημερώματα, μεταξύ των χωριών Φασούλας και Αψιού.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, η Αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη των δυο προσώπων, μετά από αξιολόγηση μαρτυρίας, σύμφωνα με την οποία, η 37χρονη βρισκόταν σε μπαράκι και κατά την αναχώρηση της , θεάθηκε να επιβιβάζεται στο όχημα του 27χρονου, ο οποίος διαμένει στην Κύπρο μόνιμα τα τελευταία δυο χρόνια.

Η Αστυνομία εντόπισε και ανέκοψε σήμερα, γύρω στο μεσημέρι, το όχημα του 27χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού και ανακρινόμενος κατονόμασε 36χρονο ομοεθνή του, ως το άτομο που βίασε και κακοποίηση την 37χρονη.

Ακολούθησε σύλληψη και του δεύτερου υπόπτου, ο οποίος αντέκρουσε τους ισχυρισμούς του 27χρονου, αναφέροντας πως και οι δυο είχαν συμμετοχή στην ειδεχθή αυτή πράξη και πως βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης.