Πατέρας στη Λεμεσό ενάγει την κόρη του γιατί ισχυρίζεται ότι τον εξαπάτησε

Υποστηρίζει ότι η κόρη του τον κατάφερε να της μεταβιβάσει το σπίτι του με δόλο 68χρόνος από τη Λεμεσό, ο οποίος προσέφυγε στα δικαστήρια για να βρει το δίκιο του.

Αίτημα απαγορευτικού διατάγματος εναντίον της κόρης του, μέσω του οποίου της απαγορεύει να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια πώλησης, η επιβάρυνσης του σπιτιού του, εξασφάλισε 68χρόνος από τη Λεμεσό, ο οποίος υποστηρίζει ότι η κόρη του με το σύζυγο της, τον παραπλάνησαν με δόλιο τρόπο και τον εξανάγκασαν να μεταβεί μαζί τους στο Κτηματολόγιο Λεμεσού, για να μεταβιβάσει το σπίτι του, δυνάμει δωρεάς στη θυγατέρα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», όταν ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε ότι εξαπατήθηκε, ζήτησε από την κόρη του να του επιστρέψει το ακίνητο, κάτι το οποίο αρνήθηκε να κάνει η ίδια και έτσι τα πράγματα πήραν την νομική οδό. Όπως ισχυρίζεται ο 68χρόνος η οικονομική κατάσταση της κόρης του δεν είναι καλή και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προβεί σε πώληση του ακινήτου.

Η εναγόμενη κατηγόρησε με τη σειρά της τον πατέρα της, ότι απέκρυψε στοιχεία και ανέφερε ότι τη μέρα που έγινε η μεταβίβαση, λειτουργός του Κτηματολογίου, μετέφερε τον πατέρα της σε ξεχωριστό δωμάτιο και τον ρώτησε, εάν πραγματικά ήθελε να της μεταβιβάσει το ακίνητο και εκείνος απάντησε καταφατικά.

Τελικά το δικαστήριο, εξέδωσε απαγορευτικό διάταγμα εναντίον της κόρης, μπλοκάροντας τυχόν ενέργεια πώλησης, η υποθήκευσης του ακινήτου.

 

Aπο:www.newsit.com.cy/default.php?pname=Article&art_id=127645&catid=6