Η Αγία Νάπα συμμετέχει στον 2ο Υπερμαραθώνιο «Τρέχω για ένα όνειρο Εκπληρώνω μια Ευχή».

Με πανηγυρική τελετή δίνεται το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Νάπας στις 8:30μ.μ, η εκκίνηση της μία εκ των πέντε διαδρομών του 2ου Υπερμαραθωνίου Αγάπης και Προσφοράς «Τρέχω για ένα όνειρο Εκπληρώνω μια Ευχή», που στόχο έχει την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου «΄Ένα ΄Ονειρο μια Ευχή».

Στον Υπερμαραθώνιο θα λάβουν μέρος 100 μαραθωνοδρόμοι από αρκετά σωματεία δρομέων της Κύπρου, με τελικό προορισμό τον Ναυτικό΄Ομιλο Λεμεσού, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, η ώρα 14.00.

Η παραδοσιακή εκδήλωση του Δήμου «Αναλαμπές» παράδοσης θα μεταφερθεί από τις γειτονιές της Αγίας Νάπας στην Κεντρική Πλατεία και θα διανθίζει από τις 7:00μ.μ–8:30μ.μ, την εκκίνηση του 2ου Υπερμαραθωνίου, με Κυπριακούς χορούς και τραγούδια.

Σημειώνεται ότι πέρα από την Αγία Νάπα, ο Υπερμαραθώνιος θα ξεκινήσει από τέσσερα ακόμη σημεία της ελεύθερης Κύπρου, συγκεκριμένα, από τη Λευκωσία, τη Λάρνακα, την Πάφο και την οροσειρά Τροόδους.

Ο Δήμος Αγίας Νάπας καλεί τους δημότες και επισκέπτες του όπως δώσουν το παρών τους στην τελετή έναρξης και να ενισχύσουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια και τους στόχους των διοργανωτών και του Συνδέσμου « Ένα ΄Ονειρο μια Ευχή».