Σε καλό δρόμο η ολοκλήρωση της παιδικής εξοχής

Μέλη της διοικούσας επιτροπής για την επαναλειτουργία της παιδικής εξοχής κτήματος στην Παναγια, κοντά στο μοναστήρι της Χρυσορογιατισας, εκφράζουν αισιοδοξία ότι μετά την συνάντηση που είχαν με τον προκαθήμενο της εκκλησίας της Κύπρου θα βρεθούν οι τρόποι για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το έργο.

Οι εργασίες έχουν σταματήσει το τελευταίο διάστημα αφού δεν υπάρχουν τα απαραίτητα χρήματα ενώ ήδη οφείλονται στον εργολάβο 12 περίπου χιλιάδες ευρώ από εργασία που έχει ήδη εκτελέσει.

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ενημερώθηκε για την πρόοδο των οικοδομικών εργασιών του έργου και τις οικονομικές εκκρεμότητες για να μπορέσουν να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι οικοδομικές εργασίες.

Σύμφωνα με το μέλος της διοικούσας επιτροπής Βάσο Δημητρίου εξηγήθηκε στον Αρχιεπίσκοπο η ανάγκη εξεύρεσης σε πρώτη φάση ενός ποσού της τάξης των €50.000,00 για να γίνουν οι αναγκαίες εργασίες για προστασία του έργου από τις καιρικές συνθήκες της επερχόμενης χειμερινής περιόδου.

Ο κ.Δημητριου σημειώνει ότι ο αρχιεπίσκοπος επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αντιλαμβανόμενος τη σημασία της επαναλειτουργίας της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΞΟΧΗΣ .

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος υποσχέθηκε ότι μέσα από δικές του ενέργειες θα εξασφαλίσει από διάφορους χορηγούς το μεγαλύτερο δυνατόν χρηματικό ποσό.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ