Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Ράδιο Πάφος Παγκύπρια.

Την Τρίτη 13 Αυγούστου και ώρα 21.10 την Τετάρτη 14 Αυγούστου και ώρα 13.30 και την Πέμπτη 15 Αυγούστου και ώρα 10.10 πμ.

Με την ευκαιρία της συναυλίας που έδωσε μαζι με τον Δημήτρη Μπάση στον Αγιο Γεώργιο της Πέγειας την περασμένη Δευτέρα , το Ράδιο Πάφος Παγκύπρια ήταν εκεί στην υπέροχη τρίωρη μουσική βραδιά που χάρισαν στο πολυπληθές κοινό που μαζεύτηκε να παρακολουθήσει την συναυλία κάτω απο τον σχεδόν ολόγιωμο Αυγουστιάτικο φεγγάρι.

Μετα την συναυλία ο δημοφιλής τραγουδιστής Γεράσιμος Ανδρεάτος συνομίλησε με την Βασιλική Νικοπούλου μοιράζοντας τα συναισθήματα του για το κοινό της Πάφου, το υπέροχο τοπίο της Πέγειας και το λαικό τραγούδι.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος θεωρείται από τους πιο χαρακτηριστικούς τραγουδιστές της εποχής του, μία γνήσια λαϊκή φωνή που ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές ερμηνείες του και το ήθος του αλλά και για τις αυστηρές και συνεπείς καλλιτεχνικά επιλογές και αναζητήσεις του, με μια σημαντική καριέρα και μια μεγάλη προσωπική δισκογραφία στον χώρο της έντεχνης λαϊκής μουσικής.

Είναι πατέρας τριών παιδιών.

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ

98,8 FM (ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΛΑΡΝΑΚΑ, ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ, ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ)

95,5 FM (ΛΕΜΕΣΟΣ)

93,7 FM (ΠΑΦΟΣ)

Διαδικτυακή μετάδοση: Ιστοσελίδα: www.radiopafos.com